3 fordele ved en helt speciel lænestol

En dejlig lænestol bliver ofte brugt til afslapning foran pejsen, foran fjernsynet eller foran vinduet med en smuk udsigt ud mod haven, havet eller noget andet skønt. Du kan slå fødderne op og rigtig synke ned i den bløde og behagelige stol. Men der findes en lænestol, som lige er trinnet over, hvad angår ren afslapning. Stressless lænestol er navnet på den stilrene stol med et enkelt design, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje. Men der er faktisk flere forskellige fordele ved den komfortable stol. I denne artikel vil du blive præsenteret for 3 fordele ved lige netop sådan en stol, som vil optimere din hverdag endnu mere.  

Den sørger for fuldkommen afslapning

Producenten bag stolen er Ekornes, som for 50 år siden lancerede den norske Stressless lænestol med ekstra god siddekomfort. Historien tog fart, og i dag er mærket så populært, som det er, fordi der har været en stor fokus på at udvikle teknologier, der gør at lænestolen tilpasser sig til lige præcis dig, når du sætter dig i den. På den måde får du enestående siddekomfort, og stolen sørger for at du kan slappe fuldstændig af. Du skal ikke tænke på andet, end synke tilbage og føle dig fuldstændig afslappet.

Du får en korrekt siddestilling

I Stressless lænestolen er der indbygget flere systemer, som sørger for at din krop har det bedst muligt. Der er blandt andet et patenteret PlusSystem, som sørger for støtte til nakke og lænd. Det er vigtige områder at sørge for at få ekstra støtte, da man nemt kan overbelaste dem og derfor få ømheder og spændinger. Derudover har stolen et system kaldet BalanceAdapt, som sørger for at vinkle stolens sæde og ryg efter dine bevægelser, så du får en ergonomisk korrekt siddestilling. 

En behagelig oplevelse

Sidst men ikke mindst er Stressless lænestolen en behagelig oplevelse. Med dens formskårede Polyuretan koldskum, er den med til at sikre en ekstra særlig blødhed. Hvis massage og varme i stolen er noget for dig, så kan du også vælge en model, der kan alt dette – også inklusivt fuldt integreret fodstøtte. Du har faktisk mulighed for selv at være med til at designe din Stressless lænestol, så den passer lige præcis til dig. Der findes en hel masse forskellige stofvarianter og farver, så du selv kan vælge. Den er selvfølgelig i eksklusivt, blødt læder, så din oplevelse bliver den bedst mulige, og du kan mærke hvor afslappet du bliver af at sidde i stolen.