3 gode råd til indretning af bolig

Annonce

Hjem kære hjem. En udtalelse der opsummere den samlet glæde vi har for vores bolig, den glæde ved at stille skoene ved døren, efter en lang dag, og så sætte sig til rette i hyggelige og sikre omgivelser. Men det hænder, man ikke føler sin boligs indretning er helt som den skal være. Det kunne være at få malet, bestille et nyt gulvtæppe, eller måske et flot plankebord på Naturplank.dk til at læse e-avis ved, er lige hvad der mangler for at gøre dit hjem komplet. Der er mange variabler at tage højde for, så her er nogle gode tips til dig der gerne vil gøre din hybel mere indbydende.

Varme eller kolde farver

Når det nu er tid, til at du skal male, er der et stort farvespektrum at vælge fra- fra dyb rød til baby blå, ja, endda giftig grøn. Det er selvfølgelig op til dig selv, hvorledes du vil have malet dit hjem, men det kan siges at de farver man nu vælger afspejler ens personlighed til et vis punkt. Varme farver fortæller måske om en person der er passioneret, samtidig med at det giver intryk af, at ens hjem er hyggeliger, da disse farver indeskrænker en perspektiv af rummet. Samtidig udstråler kolde farver en personlighed med orden og overblik, og giver rummet et større, samt, mere professionelt look. Det er op til dig, hvilken udstråling du vil have i dit hjem.

Design

Det behøver ikke at være dyrt for at være flot, men om man er ude efter funktion eller comfort, så er der mange beslutinger der skal tages angående indretning af møbler. Man kan tage antik vejen, og indrette med gamle møbler, for et dybt og varmt look der virkelig spiller med hyggelige stunder. Her kan man væbne sig med lædersofaer, plankeborde af rigt træ, og retro lamper. Hvis det er et mere clean look du går efter, så er pastel farvede stof sofaer og puder, samt skarpt designet hvide møbler, noget som virkelig giver et klinisk udseende og et pust af modernitet. 

Flow i hjemmet

Når du nu har valgt, den stil dit hjem skal være i, er det tid til selve indretningen. Det er her, godt at sørge for at der er flow, og det vil sige at din bolig skal kunne “trække vejret”, og pladsen bruges optimalt. Dette er især sandt, hvis man bor i en mindre bolig, og der ikke er meget plads at gøre godt med. Her er der mange små fif man kan bruge, og en af dem er at udnytte vægplads lige så meget som gulvplads. Skal Tv’et stå på en kommode på gulvet, eller skal man have fat i et vægbeslag og hænge den op? Der er blot et af de få spørgsmål, man kan stille sig selv når det kommer til indretning, men i virkeligheden er der mange måder at takle det på, det handler blot om at du er tilfreds til i sidste ende.