Dette kan du bruge til at understøtte din restitution med

Er du professionel sportsudøver, der bruger mange timer på træning? Eller måske bruger du bare rigtig meget af din fritid på træning, så har du måske behov for en god og effektiv restitution. Og ofte kan kroppen klare restitutionen selv, men nogle gange så kan du måske hjælpe kroppen lidt på vej. 


Brug recovery boots med særligt fokus på ben regionerne

Når du bruger din krop fysisk, så er det rigtigt ofte en belastning for muskulaturen rundt omkring i kroppen. Og når muskelfibrene belastes, så ødelægges muskelfibrene. Det lyder måske uhensigtsmæssigt, men det er faktisk også det, der gør at muskelfibrene kan blive stærkere, da de bliver genopbygget stærkere og så de kan modstå mere belastning. Men da er det også klart at dette er mest efficient, når der er en ordentlig restitution, da det netop er under denne proces at muskelfibrene genopbygger. Og hvis der går for kort tid, og muskulaturen ikke får en tilstrækkelig pause, så kan du risikere at svække dine muskler og din proces, hvilket som udgangspunkt sjældent er formålet med træning. 

Og det er måske netop i den situation, at du kan få brug for nogle recovery boots, som du blandt andet kan finde på https://nordic-wellness.dk/collections/recovery-boots, da de netop kan understøtte restitutionen i benene, og dermed give dig bedre forudsætninger for at nå dine træningsmål. Støvlerne er en slags kompressionsstøvler, der tilskynder blodtilstrømningen til benene. På den måde bliver cellerne I højere grad iltet og næret med de stoffer som de har brug for for at kunne genopbygge muskelfibrene. Derudover kan de måske også udgøre en praktisk løsning, da du blot skal sidde med støvlerne på i en given periode, og den tid kan du jo eventuelt bruge med fokusset andet sted, hvis du har brug for eller lyst til det. Og det kan måske også være en lille fordel.