Aluprofil til dig!

Hvis du investerer i det rigtige aluprofil, så vil du have muligheden for at kunne beskytte dine LED strips. Det eneste du skal gøre er at vælge en aluminium profil, som matcher den LED strip du har valgt. Du kan derfor få lige præcis den beskyttelse, som dine LED strips har behov for. Med aluprofil er det nemlig muligt at få i både klar og materet plast, som man vil kunne få i flere forskellige længder. Men hvis du alligevel kommer til at vælge en for lang aluprofil, så vil det stadig være muligt at at gøre den kortere, da man nemt kan korte den af, ligesom man kan sætte flere aluprofiler sammen, hvis du skal have den forlænget. Det som der prøves at understrege er at med aluprofil kan du du sætte en eller flere LED strips op lige præcis hvor du ønsker.

Fordelen ved aluprofil

Hvad er egentlig fordelen ved at bruge aluprofil? Man skal vælge aluprofil, da det gør selve processen med opsætning markant nemmere, og ikke mindst hurtigere. Du skal også vælge at bruge aluprofil, fordi de har en stor fordel. De fordeler nemlig varmeudviklingen i dine LED strips. Ved brug af aluprofil vil du også opleve at dine strips får en forlænget levetid med op til 30%.  Har du nu besluttet dig for at investerer i aluprofil, og du nu blot mangler at få monteret det korrekt, så du får mest ud af kombinationen af LED strips og aluprofilen. Så er du heldig, fordi det er faktisk meget nemmere end man lige skulle tro. Man skal nemlig bare sætte sin aluprofil op der hvor man gerne vil have sin LED strip. Det vil altså sige at LED strippen blot skal klæbes fast inden du opsætter aluprofilen. Herefter kan man skyde den medfølgende plastikkappe hen foran din LED strip. Alt dette gør at dine LED strips altid er beskyttet mod for eksempel vand.

Aluprofil vil klart anbefales

Så hvis du søger en nem og hurtig løsning for at dine LED strips skal sidde som de skal, så vil det helt klart anbefales at bruge aluprofil til dette. Så skynd dig ned til din  LED forhandler, og investerer i det. DU vil med sikkerhed blive glad for det i sidste ende!