Bæredygtigt strandhåndklæde fra SummerSand

Står sommeren pludselig for døren? Mangler du et strandhåndklæde til turen ned til vandet? Måske er du blot træt af at slæbe sand med ind i bilen og videre hjem, hver gang du har været på stranden? Det kender vi vist alle. Lige meget hvad er der god grund til at opgradere dit håndklæde til et bæredygtigt, sandfrit strandhåndklæde fra SummerSand denne sommer. SummerSands håndklæder er lavet af polyester og polyamid, som produceres af plastikflasker, der ellers var endt i naturen. Dette giver SummerSands håndklæder en række fordele, mens de skåner miljøet for forurening. Materialet gør summersands håndklæder lette og sikrer, at de tørrer hurtigere end almindelige bomuldshåndklæder, at de lugter mindre end andre håndklæder, at de ikke samler sand, alt imens de er super rare og bløde. Når du køber et strandhåndklæde fra SummerSand køber du et stilfuldt håndklæde af allerhøjeste kvalitet, som samtidig er bæredygtigt produceret.

Et strandhåndklæde af genbrugsplast

Hvert år produceres 300 millioner ton plastik hvoraf kun ni procent genbruges. Derfor ender størstedelen på lossepladser, forbrændingsanlæg eller i den frie natur hvor det er til skade for dyrelivet. Dette vil SummerSand modarbejde, hvorfor de udviklede et strandhåndklæde, som giver brugte plastikflasker et helt nyt liv. Til hvert håndklæde genbruges 15 plastikflasker, som omdannes til et stilfuldt strandhåndklæde med mange fordele i forhold til konventionelle strandhåndklæder. Håndklædernes design er stilfuldt og kommer i et bredt udvalg af pæne farver. Derfor kan du være sikker på, at der er et håndklæde, som passer til netop din smag. Håndklæderne kommer desuden med en bærepose i økologisk bomuld, hvori de kan være på turen fra- og til stranden.

Et strandhåndklæde der beskytter naturen

Når du køber et håndklæde fra SummerSand gør du klimaet, naturen og dyrelivet en god gerning. Normalt ryger en plastikflaske enten til forbrænding, hvilket frigiver CO2 til atmosfæren, til lossepladser eller ud i naturen, hvor den er til skade for både plante- og dyrelivet, når den smides ud. Ved køb af et bæredygtigt strandhåndklæde fra SummerSand skånes naturen fra netop dette. Samtidig med, at du gør et samvittighedsfuldt køb, får du et stilfuldt strandhåndklæde med mange fordele i forhold til et almindeligt bomuldshåndklæde.