Besøg www.moderno.dk, og find en stilfuld sengeramme eller et praktisk hjørneskab hjemtil

Godt design er lig med et hyggeligt hjem. Hos Moderno.dk har man mange års erfaring med godt design i en moderne skandinavisk tradition. Alle møbler udvikles med målet om at skabe trygge, stimulerende og hjemlige rammer, der er fremstillet af bæredygtige materialer, til priser, hvor alle kan være med.

Udnyt pladsen i dit hjem bedst muligt med et hjørneskab

At skabe funktionelle og stilfulde rammer omkring hjemmets mange objekter er præcis, hvad Moderno.dk har for øje. Et hjørneskab er det perfekte eksempel på et møbel, som gør netop dette. Når man installerer et hjørneskab i soveværelset eller gangen, vil man nemlig opdage, at alle de hverdagsobjekter, der før optog unødigt meget plads, faktisk kan gemmes væk i hjørnerne på fornemmeste vis. Mærkelige akavede hjørner, der før stod tomme og ubrugelige, kan med et hjørneskab blive til elegante opbevaringspladser, som kan bruges til lidt af hvert. Det smarte ved et hjørneskab er nemlig, at det specifikt er designet til at passe ind i hjørnerne i dit hjem. På www.moderno.dk kan du få fat i hjørneskabe til alle typer af hjørner i alle salgs hjem. For eksempel fås et hjørneskab, der stilfuldt omdanner dit hjørne til en helt ny væg, hvor der bare gemmer sig masser af skabsplads inde bagved.

Den rette sengeramme matcher både seng og indretning

En ramme rundt om hjemmets vigtigste møbel, din seng, er også let at få fat på hos Moderno.dk. Her finder du et bredt sortiment af sengerammer, der passer til ethvert hjem og enhver type seng. En sengeramme fra Moderno.dk kommer i mange forskellige design, fordi man ved, at der ikke findes to hjem, som er ens. Foretrækker du for eksempel interiør i lyse farver og simpelt design, er disse lette at finde i det store katalog. Ligeledes fås mere rustikke, rå og mørke modeller, hvis dine præferencer hælder mod dette. Find derfor alt fra en stor sengeramme med stofbetræk, til en klassisk minimalistisk sengeramme af træ. Har du desuden et ønske om opbevaringsplads, fås flere modeller med ekstra plads under sengerammen, som gøres let tilgængeligt ved skuffer, der trækkes ud eller tilgås på anden vis. Der findes derfor et utal af måder at lave sengerammer på, og de fås selvfølgelig alle i mange forskellige størrelser alt efter, hvilken type seng du bruger. Desuden kan du med fordel tilvælge en madras i den pågældende sengerammes størrelse, sådan at din nye seng leveres fuldt udstyret og klar til brug.

Besøg www.moderno.dk, hvis du vil se priser, mål og mere detaljeret information om de mange typer møbler, der forhandles i den populære webshop.