Billige Trægulve forhandler sildebensplanker og lamelparket

Alle gulve har en del at sige om hjemmets sjæl, og derfor bør du også vælge trægulve fra den bedste forhandler. Billige Trægulve lover ikke blot gulve til markedets bedste priser, du kan også være sikker på, at de er i den bedste kvalitet. Find derfor både lamelparket og sildebensplanker hos dem.

Vælg lamelparket i ask til de skandinaviske hjem

Er du på udkig efter nyt trægulv, så skal du ikke lede meget længere! Hos Billige Trægulve kan de tilbyde lamelparket i eg, ask eller bøg, der giver dit hjem den perfekte detalje. Lamelparket i de skandinaviske træsorter er det perfekte valg til ethvert skandinavisk hjem. For dig, der elsker det smarte lamelparket, er du sikret det rette til dit hjem. Lamelparket er lavet med små stave, der limes fast på et bræt, hvilket giver det fantastiske udseende, du kender. For dig, der elsker gulvvarme, er lamelparket også det rette valg. De er nemlig godkendt til anvendelse ved gulvvarme. Derudover er du også sikret lang holdbarhed, da de har hele 20 års garanti. Tag ind forbi billigetraegulve.dk, og find ud af mere om lamelparket, og hvad det kan gøre for dig. Du kan finde det rette i deres udvalg, så du kan få et lækkert gulv i køkken, stue og entre.

Find sildebensplanker i flere dimensioner

Du kan selvfølgelig også finde de flotte sildebensplanker hos Billige Trægulve. De kommer med utroligt flotte detaljer og kan give dit køkken, såvel som din stue, et udtryk, du vil elske. Sildebensplanker giver et naturligt look til alle rum, og de har altid et unikt udseende, da de er lavet i ægte træ. De forhandles desuden både med dette naturlige look og et mere rustikt et, der giver lidt ekstra til udseendet. Sildebensplanker fås i forskellige dimensioner, som blandt andet er 15 x 70 x 400 og 15 x 70 x 500. Dimensionerne kan have noget at sige i forhold til udseende, og kan du ikke helt beslutte dig for, hvad der er bedst til dit hjem, kan du altid tage kontakt. Du kan enten ringe til dem på tlf. 81 93 23 07 eller sende en mail på info@billigetraegulve.dk. De kan hjælpe dig til valget af de rette sildebensplanker. Du kan også tage et kig på sildebensplanker og andre spændende gulve hos billigetraegulve.dk. Her kan du også lære mere om de gulvtyper, de forhandler.

Er du på udkig efter trægulv til en god pris, så kan du ikke gå fejl med Billige Trægulve. De har plankegulve til markedets bedste priser og kan desuden love høj kvalitet.