Blackstar pillefyr – miljøvenlig opvarmning

Ønsker du at opvarme dit hjem, virksomhed eller andet på en økonomisk- og miljøvenlig måde? Så bør du tage et kig på udvalget af Blackstar pillefyr.

Et pillefyr fungerer på samme måde som et olie- eller gasfyr. Forskellen er bare, at det er billigere og mere miljøvenligt at bruge et pillefyr. At fyre med træpiller er et økonomisk og miljø bevidst valg, da de ikke belaster miljøet som mange andre opvarmningskilder, og dette er en god investering i din fremtid. Hvis du skrotter dit gamle fyr med et Blackstar pillefyr, tager du aktiv stilling til miljøet og er med til at skabe en “grønnere” fremtid. Du kan derfor med god samvittighed installere et Blackstar pillefyr.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Blackstar pillefyr.

Sådan fungerer et Blackstar pillefyr

Et Blackstar pillefyr kan opvarme hele boligen samt dit forbrugs vand. Pillefyret kører med den effekt, som der forbruges, og på den måde undgår man de mange start og stop, som er kendetegnet ved et oliefyr. Den har en automatisk start/stop funktion, hvilket giver en modulerende drift. Dette betyder, at fyret kan køre med den mest optimale virkningsgrad året rundt. Et Blackstar pillefyr er altså robust og i højeste kvalitet, så du kan have glæde af den i mange år frem. Du kan altså med god grund tage et kig på det fine udvalg.

Placering og indretning af Blackstar pillefyr

Et Blackstar pillefyr er utrolig støjsvagt og ikke generende overhovedet. Derfor har du mulighed for at placere fyret både udenfor og indenfor boligen, uden at du bliver generet af den. Der er naturligvis en række lovkrav til det rum, som pillefyret skal installeres i, men dette kan du få de helt rigtige fagfolk til at hjælpe med at vurdere. Alle pillefyr har behov for, at der er et lavt stabilt skorstenstræk for at opnå den bedste og mest optimale forbrænding. Ved at montere en trækstabilisator i skorstenen, sikrer man sig ikke bare mod tilbageslag af røg, men man udnytter også brændværdien langt bedre, end hvis der er et ustabilt eller ujævnt træk i skorstenen.