Born Copenhagen babynest er perfekt til den nyfødte

Born Copenhagen babynest og sengeborde er blandt de mest populære varer fra mærket. Men Born Copenhagen har også en række andre produkter, der blandt andet omfatter en Born Copenhagen baby dyne eller Born Copenhagen baby krybber. En Born Copenhagen babynest er en særlig type mobil vugge, men den er langt mere alsidig end almindelige vugger, fordi den både kan bruges som babyseng og som bæresele. Det betyder, at du får to produkter for prisen af ét – og det giver utrolig god værdi for pengene! Hos miniartcph har vi kun udvalgt de bedste Born Copenhagen babynest og senge af bedste kvalitet, så din lille får poser af komfort.

Lad dit barn få en masse gode nætter med Born Copenhagen babynest

Første gang du bruger din Born Copenhagen babynest eller Born Copenhagen barneseng vil være hjemme i dit eget soveværelse. Du bruger disse til at løfte din Born Copenhagen babynest. I begyndelsen vil din nyfødte baby sandsynligvis sove i sin Born Copenhagen babyseng 8-12 timer i træk hver nat. Han eller hun vågner kun op for at blive fodret, så du vil hurtigt vænne dig til at få meget lidt søvn! Du kan også bruge den som bæresele. Det er meget nemt at frigøre indersiden indefra vuggen ved at trykke på en knap på hver side, og du kan hurtigt omdanne den fra en barneseng til en liggestol eller bæresele uden at skulle samle den. På denne måde vil dit barn sove flere timer om dagen og gradvist sove mindre om natten over tid, indtil det sover hele natten igennem, når det er omkring 6 måneder gammelt.

Born Copenhagen babynest hjælper dig med dit barn

Håndværket af Born Copenhagen babynest er håndlavet i Europa efter strenge kvalitetsstandarder, der sikrer holdbarhed og stil over tid. Robust europæisk bøge stel er konstrueret uden brug af skruer for en stærk, stabil struktur, der kan holde i op til 11 år eller mere, hvis den bliver passet ordentligt. Runde kanter er slebet ned i hånden for at øge sikkerheden for dit barn, samtidig med at det er meget holdbart mod slag og stød, hvilket gør det nemt at holde rent til enhver tid! Alle stoffer er nøje udvalgt på grundlag af deres tekstilstruktur, tekstur og holdbarhed.