Brug for en isoleret container? Vælg DC-Supply som leverandør

Har du brug for at opbevare din virksomheds råvarer eller produkter tørt og sikkert? I så fald kan en isoleret container være den rette løsning for dig.

Du kan få en isoleret container i forskellige størrelser, til forskellige formål og med forskellige funktioner. Derfor er det et oplagt valg, når du har brug for at kontrollere fugt og temperatur, som dine produkter eller råvarer bliver opbevaret ved.

Hos DC-Supply har du mulighed for enten at købe eller leje en isoleret container. Det kommer helt an på, hvad der er bedst for din virksomhed. Læs med videre, og bliv klogere på, hvorfor du bør vælge DC-Supply som din leverandør.

Avanceret isolering og tilpasning

Hos DC-Supply tilbyder de ikke blot en isoleret container. I stedet tilbyder de en container, der er blevet indlejret med 70 mm Rockwool-isolering. Det er din garanti for en isoleret container, der effektivt kan beskytte dit indhold mod både fugt- og temperaturudsving.

Ikke alene er isoleringen i top. Du har også et hav af muligheder for at skræddersy en isoleret container, så den passer til netop din virksomhed. Blandt andet har du mulighed for at tilføje:

  • Lys
  • Varme
  • Ventilatorer
  • Specialtilpassede reoler

Sagt med andre ord har du mulighed for at få en isoleret container, der lever op til alle dine behov. Faktisk gælder det ikke kun i forhold til det funktionelle aspekt, for du kan også få containeren leveret i flere forskellige farver, ligesom du også kan få trykt din virksomheds logo på ydersiden. Det gør containeren letgenkendelig – og så reklamerer den for din virksomhed, hvis containeren skal fragtes.

Køb eller leje

Hos DC-Supply brænder de for at levere de bedste løsninger til dig. Derfor er det også dit eget valg, om du ønsker at købe eller leje en isoleret container.

Hvis din virksomhed oplever skiftende behov, kan leje af en isoleret container være en stor fordel. På den måde binder du dig ikke til en containerløsning, som du ikke har brug for efter en vis periode. I stedet kan du blot udskifte containeren, når din virksomheds behov ændrer sig.

Oplever du i stedet, at din virksomhed har et mere konstant og stabilt behov for en isoleret container? I så fald kan det muligvis være en større fordel at købe den.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så kan du med fordel kontakte det erfarne personale hos DC-Supply. De vejleder dig hellere end gerne.