CS Citystilladser kan hjælpe dig med en arbejdsplatsform

Hos CS Citystilladser har de rigtig godt styr på alt, der har med stilladser og arbejdsplatforme at gøre. De vil derfor med sikkerhed også kunne levere et solidt, holdbart og sikkert stillads til jeres næste byggeprojekt, næsten uanset hvilken type I har brug for. Man tilbyder opstilling af arbejdsplatform, rullestillads, facadestillads, murerstillads samt flere andre typer. Serviceniveauet er i top, og så går man ekstra langt for at sikre, at der på alle måder er styr på sikkerheden. Læs mere om virksomheden i artiklen herunder.

CS Citystilladser kan levere en sikker arbejdsplatform

Skal I i gang med et arbejdsprojekt, der kræver en arbejdsplatform af den ene eller anden art? Så start med at rette en henvendelse til www.cs-citystilladser.dk. Især hvis projektet foregår i Østjylland, f.eks. i Århus eller Silkeborg, og I vil være sikker på at få en god arbejdsplatform, hvor der er styr på det hele. En ordentlig arbejdsplatform har ikke kun betydning for, hvor effektivt arbejdet kommer til at foregår, når projektet går i gang. Mindst lige så vigtigt er det, at en ordentlig arbejdsplatform er med til at sikre, at sikkerheden er som den skal være. En professionel arbejdsplatform vil f.eks. være opsat med hensyntagen til bygningens specifikke udformning, og sådan at den på bedste vis understøtter denne. Det minimerer risikoen for arbejdsulykker og er generelt et godt tiltag, når man skal have sat arbejdsplatform op forud for en mindre eller større opgave.

Med et rullestillads får du en høj grad af fleksibilitet

Arbejdsplatform er naturligvis blot en af flere typer stilladser og platforme, man tilbyder opsætning af hos CS Citystilladser. Bl.a. tilbyder de også opsætning af rullestillads. Med et rullestillads får man et lille, men til gengæld utroligt fleksibelt stillads, som nemt kan rykkes rundt efter behov. Det gør rullestilladser ideelle til de lidt mindre opgaver, både indenfor og udenfor. Stilladsvirksomheden tilbyder to forskellige typer rullestilladser lige nu, en smal model, der er 2,5 meter lang og 0,74 m bred samt den lidt bredere model på samme længde og 1,36 i bredden. Man har derfor fin mulighed for at vælge et rullestillads, som passer bedst til opgaven.

Vil du vide mere om mulighederne for leje og opsætning af rullestillads, kan du bl.a. rette en henvendelse til kundeservice hos CS Citystilladser. De er venlige at snakke med, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvilket stillads der egner sig bedst til opgaven, uanset om det drejer sig om rullestillads, arbejdsplatform eller en anden type stilladser.