Den elektroniske vej giver bedre låsesikkerhed

Hvert år bliver der begået flere tusinde indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder, hvilket gør det mere nødvendigt for virksomheder at have sikkerheden helt i orden. Og dette kan den elektroniske vej være løsningen på. 

Den elektroniske adgangskontrol 

Én af mange løsninger kan være en elektronisk adgangskontrol. Denne adgangskontrol fungerer sådan, at man bruger et adgangskort til at komme ind i bygningen, både når man møder ind om morgenen, og når man skal bevæge sig rundt på arbejdspladsen i løbet af dagen. 

Dette er, blandt andet, noget, som Låsebussen altid kan hjælpe enhver erhvervsvirksomhed med. Derudover er det også muligt, at private boliger kan gøre brug af denne mulighed, hvis det kunne være interessant. Med låsebussen er det også muligt, at få en låseservice, som hurtigt kan komme forbi, hvor end virksomheden ligger i Danmark, mens der bliver fulgt op på eventuelle forbedringer af låsesystemet. Samtidig kan låsebussen også hjælpe med andre låseløsninger, som, blandt andet, kommer fra producenter såsom Ruko, Alfa, Medeco, Kaba, og Evva. 

Hvorfor vælge den elektroniske adgangskontrol?

Det første, der bør nævnes, er selvfølgelig den øgede sikkerhed, som den elektroniske adgangskontrol giver. Dette gør simpelthen denne adgangskontrol til en uundværlig investering for virksomheder. Sikkerheden kommer også af de muligheder, som det elektroniske aspekt giver. 

Med en elektronisk adgangskontrol er det nemlig muligt at bestemme, hvilke lokaler virksomhedens medarbejder kan have adgang til, og hvornår de kan have adgang til disse lokaler. Dette giver, udover sikkerheden, også ekstra fleksibilitet, da medarbejderne ikke bruger alle lokaler, mens nogle måske arbejder i weekenden eller på forskellige tidspunkter. Samtidig er det også muligt, at registrere, hvem der har været i bestemte lokaler, da åbning og lukning af dørene registreres til det anvendte adgangskort. På den måde har man et godt overblik over, hvem der har været i diverse lokaler, hvilket yderligere øger sikkerheden på arbejdspladsen. Alt foregår elektronisk, så det er nemt at bestemme alt det ovennævnte, så man sikre sig bedre mod indbrud. 

En hurtig pointe

Som nævnt tidligere, så begås der hvert år rigtig mange indbrud i virksomheder. Dette gør det utrolig vigtigt, at virksomheder tænker sig godt om, om sikkerheden nu er så god, som den kan eller skal være. Selvom det er muligt, at få installeret en elektronisk adgangskontrol til en fornuftig pris, så burde det ikke være prisen, som overbeviser virksomheder om, at det kan betale sig. Sikkerheden bør altid være i top. Og hvis den ikke nødvendigvis er et stort problem for nogle virksomheder, så kan den øgede fleksibilitet måske overbevise.