Derfor er en sæbedispenser prikker over i’et på badeværelset

Er du træt af at se på den kedelige sæbeflaske fra supermarkedet stå på vasken i badeværelset, så kan du på en nem måde komme af med den. Der findes nemlig et hav af forskellige sæbedispensere i forskellige farver og materialer, som kan passe ind i enhver indretning. Det er nemt og effektivt, og du slipper af med flasken fra supermarkedet. Derudover kan det også være et mere hygiejnisk alternativ. 

Bidrager til indretningen

Ved at anskaffe dig en sæbedispenser, som passer til stilen i boligen, så bidrager du på en nem måde til indretningen. En sæbedispenser til badeværelse  fås i mange former, farver og forskellige materialer, så der er rig mulighed for at finde en, som passer ind på det enkelte badeværelse. Er der i forvejen meget træ i rummet, fx. hylder, bambusmåtte, eller badekar, så vil det spille godt ind med en sæbedispenser, som også er lavet af træ. Det vil derimod måske passe bedre med én i keramik, hvis der er en kreativ indretning med andre keramikskåle, vaser, osv. i forvejen. Man kan også få sæbedispensere i marmor, stål, plast. Ligesom der er mange farver og størrelser, så der er et bredt udvalg at vælge imellem, til at skabe en personlig indretning – også på badeværelset 

Hygiejne 

Vælger du at købe en automatisk sæbedispenser, som fungerer ved hjælp af en sensor, så er det også mere hygiejnisk, end en normal dispenser. Du behøver nemlig ikke at røre ved beholderen, hvilket mindsker risikoen for at føre bakterier og evt. sygdomme videre til andre. Et sådant produkt kan ofte også bruges til desinfektionsmiddel, så den kan også anvendes som et supplement til en klassisk dispenser til sæbe, hvis man gerne vil have begge dele på badeværelset. Derudover kører den på batterier, som selvfølgelig skal skiftes en gang imellem, men ellers er den ikke meget mere krævende end den klassiske udgave. 

Væghængte dispensere

Det er også mulig at få væghængte sæbedispensere, hvis det passer bedre ind i indretningen af rummet. En væghængt model kan med fordel også placeres på væggen i badet, så du er fri for de mange sæbeflasker på gulvet. For at binde indretningen endnu mere sammen kan man tilføje håndklæder, badeforhæng osv. i samme farve, så det skaber et endnu mere gennemført udtryk. Der findes også sæt, som er designet til at stå sammen, hvor der indgår sæbeskål og tandbørstekrus, som står på en bakke for at samle sættet visuelt. Mulighederne er mange.