Dørtelefon – din sikkerhed mod uvedkommende gæster

Mangler din bygning et sikkerhedssystem, der gør, at man er sikker på, hvem man lukker ind i sin bygning? Så bør du tage et kig på mulighederne for en dørtelefon.

En dørtelefon er en god måde at finde ud af, hvem der ringer på døren, inden døren bliver åbnet. Dette fungerer utrolig godt i store bygninger med flere beboere eller virksomheder, som ikke ønsker at lukke hvem som helst ind. Dette kan enten gøres med en normal dørtelefon med lyd eller et anlæg med video, hvor det er muligt at se, hvem der ringer på. Det er en kæmpe sikkerhed for dig og alle andre i bygningen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte dørtelefon.

Vælg den rigtige dørtelefon

Med det helt rigtige anlæg er du sikret en solid kvalitet og en holdbar løsning, der holder i mange år og kan tilpasses ethvert behov. Du skal altså ikke bekymre dig om at skulle ud og investere i et nyt igen i den nærmeste fremtid. Du finder anlæg med en enkelt telefon og helt op til flere hundrede brugere. Det er naturligvis også muligt at kombinere dørtelefon med adgangskontrol, så der leveres en løsning, hvor begge dele er samlet i en enhed, hvilket giver et yderst elegant og enkelt udtryk. Uanset hvilket type dørtelefon du er på udkig efter, så er der her mulighed for at finde den perfekte.

Udskiftning af dørtelefon

Der sidder dørtelefon på stort set alle opgangsdøre i København og omegn, men mange anlæg er efterhånden så gamle og nedslidte, at der opstår løbende problemer med dertil hørende dyre reparationer til følge. Du kan altså sagtens få leveret et nyt og stabilt anlæg, der holder mange år frem. I forbindelse med udskiftning er det i mange tilfælde muligt at genanvende de eksisterende kabler. Dette kan være en stor besparelse, da kabeltræk og etablering af føringsveje oftest er en meget tidskrævende opgave. Du kan med stor fordel få et uforpligtende tilbud på etablering af et nyt eller udskiftning af et eksisterende anlæg, og se om det er noget for dig.