Effektiv interim management

Står din virksomhed eller organisation over for uoverskuelige udfordringer, der kan være vanskelige at løse med de for nuværende interne ressourcer? Er vækst eller transformation næste skridt for din organisation eller virksomhed? Eller står I overfor opkøb eller sammenlægninger, der kræver en midlertidig styrkelse af virksomhedens kompetencer? Så er interim management måske lige det virksomheden eller organisationen mangler for at nå next level.

Den midlertidige ressource virksomheden eller organisationen får tilføjet ved at benytte sig af denne type management, kan vise sig at være en rigtig god investering for indeværende, men også med et længere perspektiv for øje. Ved at benytte sig af interim management kan virksomheden eller organisationen nemlig i en periode med spidsbelastning gøre brug af en dynamisk ressource, hvis kompetencer og erfaringsgrundlag er matchet, så det passer nøjagtigt til de specifikke udfordringer I står overfor at skulle løse. Den interime manager har som oftest mange års erfaring indenfor sit felt, og har derfor stået over for lignende udfordringer flere gange i løbet af sin erhvervskarriere og løst dem med gode resultater til følge. Det skaber en tryghed internt i virksomheden eller organisationen, at der bliver tilført en kompetence, der målrettet beskæftiger sig med at løse en given udfordring i samarbejde med det eksisterende team for at finde en bæredygtig  løsning, der er både effektiv og langsigtet.

Den rette rekruttering i København

Står din organisation eller virksomhed overfor at skulle rekruttere en interim manager, så findes der flere bureauer i København, der specialiserer sig i netop denne type rekruttering. Her kan din virksomhed eller din organisation således hente hjælp til hurtigt og gnidningsfrit at finde den helt rette kandidat, der kan skabe de optimale resultater i netop din virksomhed eller organisation.

Ved at lade din virksomhed eller organisation indgå i et samarbejde med en interim manager tilføjer du en objektiv og resultatorienteret ressource, der ikke er bundet op af virksomheden eller organisationens interne, sociale spil, er fri af det interne hierarkiske system og historieløs i et organisatorisk og virksomhedsmæssigt perspektiv, hvilket giver den rette kandidat mulighed for at gå til opgaven nysgerrigt, fordomsfrit og professionelt. En dygtig interim manager kan således ved at aktivere de i virksomheden eller organisationen allerede iboende kompetencer skabe et solidt fundament og sikre den nødvendige forandring til gavn for virksomheden eller organisation også efter interim-perioden er afsluttet.

Med hjælp fra den rette interim manager kan alle organisationens udfordringer løses.