Et godt boligsalg kræver en god boligadvokat

At et godt boligsalg kræver en god boligadvokat, er nok ikke nogen hemmelighed. Ikke desto mindre er der mange, som ikke tænker boligadvokaten med ind i salget. En boligadvokat Aalborg eller omegn, kan blive din redning, når du skal sælge eller købe en ny bolig.

En dygtig advokat kan gøre hele forskellen på, om dit køb eller salg bliver en succes.

At sælge selv er en mulighed

Vælger du at sælge helt selv, er der rigtig mange ting du skal være på forkant med. En selvsalg advokat kan være en god ide at overveje, uanset hvor meget af salget du selv vil stå for.

Du kan godt vælge at spare ejendomsmægleren væk, men det kan blive meget dyrt i sidste ende, hvis du også sparer din boligadvokat væk.

Hvorfor du har brug for en boligadvokat

Du har brug for en dygtig boligadvokat til alle blindgyderne. Visse ting i et boligsalg, er ren volapyk for almindelige dødelige mennesker. Det er her en boligadvokat er god at have i baglommen. Alt det uforudsete, som helt sikkert dukker op, kan du overlade til en dygtig boligadvokat.

Fejl og mangler som du slet ikke er klar over, kan blive påvist senere hen. Har du ikke allieret dig med en dygtig advokat, kan det komme til at koste dig dyrt i sidste ende.

Køb og salg er ikke helt det samme

Du kan godt vælge at stå for en stor del af et salg selv. At købe er lidt i en anden kategori. Begge dele handler om tillid, men rigtigt meget er tilfældighed. De usete fejl og mangler berører ikke sælger nær så meget som køber. Hvis sælger har en dygtig advokat, er det ikke længere hans problem. Køber kan imidlertid sikre sig på samme måde. Al bolighandel bør involvere en boligadvokat på begge sider af hegnet.

At købe selv er en mulighed

At købe en bolig helt privat, uden om ejendomsmægler og alt muligt andet, kan sagtens lade sig gøre. Det kan være at sælger er ven eller familie. Der kan være mange gode grunde til, at stole fuldt og fast på sælgers hæderlighed. Dog kan der desværre opstå uenigheder, selv om du kender sælger. Desuden kan der være skjulte fejl og mangler, som sælger slet ikke er opmærksom på. Ejendomsmægleren kan du sagtens gå uden om, men det er som at skyde sig selv i foden, at spare en dygtig boligadvokat væk.