Få de perfekte gardiner til boligen

Er du på udkig efter nye gardiner? Når man skal have nye gardiner, er det rart med lidt inspiration og vejledning, da det kan være et svært valg end antaget. Læs mere her og få inspiration til, hvilke gardiner du drømmer om til din bolig.

Et bredt udvalg af forskellige gardintyper

Der findes en del gardintyper, som fås i forskellige materialer og farver. Af gardintyper er der blandt andet rullegardiner, plissegardiner, persienner, stofgardiner, lamelgardiner og panelgardiner. Når du skal vælge nye gardiner, er det både vigtigt, at du finder gardinerne flotte i boligen, og at de samtidig opfylder dine behov i forhold til gardinernes funktion. Læs mere her og få inspiration til gardiner, og hvordan GardinBussen kan vejlede dig.

Muligheder for at få professionel vejledning

Har du behov for professionel vejledning? Læs mere her, du kan enten besøge en gardinbutik, hvor du kan kigge på forskellige modeller, farver og stoftyper samt få inspiration og vejledning. En anden mulighed, hvor du også får professionel vejledning, er ved at hyre GardinBussen. Når du bestiller GardinBussen, kommer der en gardinkonsulent til dit hjem, som har forskellige stofprøver og gardintyper med sig. Denne mulighed er oplagt til dig, som ønsker at få vejledning i hjemmet, hvor gardinerne skal hænge. Ydermere tilbyder de at udføre en opmåling, så du er garanteret, at gardinerne bestilles i de rette mål.

Læs mere her, hvis du ønsker inspiration til, hvilke gardiner og farver, der særlig er en trend. Det er blevet mere moderne at vælge farvet gardiner til boligen. De farver, som i høj grad trender er harmoniske farver, såsom en støvet grøn og beige i både en lysere og mørkere nuance. En anden trend, der er blevet yderst moderne, er at have et gulvtæppe eller puder, der har samme farve som rummets gardiner. Det skaber nemlig en mere gennemført indretning.