Få lagt det lækreste gulv

Er I ved at kigge på, hvilke muligheder, der findes, når det kommer til nye gulve? Det kan være i forbindelse med en renovering, at I har overvejet at skifte gulvene, men det kan også bare tænkes, at gulvene i jeres hjem trænger lidt til en overhaling. I nogle tilfælde er det nødvendigt at udskifte gulvene fuldstændig – men andre gange kan man faktisk godt arbejde med de gulve, der allerede ligger.

Hvis I grundlæggende synes, at I har et pænt gulv, men at det trænger til en kærlig hånd, kan I for eksempel række ud til din lokale tømrer, der måske har gode råd med på vejen. Vedkommende vil også kunne kigge på blandt andet fodlisterne og se, om de trænger til at blive ordnet. Det er altid rart at arbejde med en lokal tømrer, så hjælpen er i nærheden, og løsningerne bliver mere fleksible rent tidsmæssigt.

Nyt gulv – eller slibning af det gamle?

Det gode ved trægulve er, at de har rigtig lang holdbarhed. Det er ikke noget, der bare lige bliver slidt fra den ene dag til den anden, og specielt ikke, hvis man går lidt op i at vedligeholde dem. Hvis det har glippet, kan det til gengæld godt tænkes, at I står med et gulv, der har plamager eller på andre måder er slidt. Heldigvis tilbyder en række firmaer gulvservice, der forhåbentlig kan redde jeres gulve.

Med gulvservice vil I blandt andet kunne få vurderet, om gulvet kan holde til at blive slebet ned og efterfølgende for eksempel olieret. Det vil gøre, at gulvene kommer til at se mere eller mindre nye ud, og det kan altså godt betale sig, frem for at I skal til at lægge et helt nyt gulv. I nogle tilfælde er trægulvet for tyndt til, at det kan slibes yderligere, men det er en vurdering, I kan få lavet.