Få styr på din grund skel og hvor du må bygge

Der gælder flere love og regler, når man skal bygge på en ny grund eller bygge til, som er vigtige at undersøge, inden du går i gang med dit byggeprojekt. Reglerne er derfor vigtige at have styr på, og du kan med fordel benytte en professionel ekspert til at sikre dig, at du overholder reglerne for byggeri og tilbygning. Læs nærmere her og få mere viden om, hvordan du bedst muligt sikrer dig, at dit byggeprojekt overholder de gældende regler.

Hvor meget må jeg bygge på min grund?

En af de ting, som oftest er forbundet med tvivlsomhed, når man er ved at bygge, og er et ofte stillet spørgsmål, er følgende; Hvor meget må jeg bygge på min grund. Dette afhænger af flere faktorer, og det er derfor ikke et spørgsmål, som er nemt at besvare. Det kræver nemlig tid og ressourcer, da du skal sætte dig ind i flere ting, såsom lokalplanen eller grundejerforeningen. Ligeledes afhænger det også af, hvilken bygning, der er tale om. Ved at benytte et landinspektørfirma undgår du at spekulere på eller bruge energi på, hvorvidt du overholder reglerne.

Få rådgivning og vejledning af en landinspektør

Hvor meget må jeg bygge på min grund – netop dette kan en landinspektør kan give dig et overblik over i forhold til, hvad der er tilladt og ikke er tilladt at bygge på din grund. Med en landinspektør får du en fagpersons ord for, at det er tilladt at udføre byggeriet. Der er nemlig flere regler, som du skal være opmærksom på. Dette gælder blandt andet regler i forhold til bygningens højde og længde, vandafledningen og lokalplanen, som kan være svært at tyde, men hvor der er helt klare og tydelige regler omkring byggeri. Overholdes disse regler ikke, kan man risikere, at det forlanges, at ens bygning rives ned eller ombygges.