Få din virksomheds logo sat på pins

Pins er en effektiv måde at promovere sin virksomhed på. Det er en god idé at få sat virksomhedens logo på pins, så medarbejderne kan bære dem, og kunderne kan se dem.

Hvorfor er det en god idé at få logo på pins?

En fordel ved at få logo sat på pins er, at det giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden. Hvis du har et unikt logo, vil folk lægge mærke til det, og dette kan være med til at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed. Yderligere er det også en god idé at få eget logo på pins, da dette kan være med til at styrke dit brand. Hvis folk ser dit logo på forskellige ting, vil de hurtigere huske dit brand, og dette kan være med til at øge din genkendelighed. Udover at medarbejderne kan bære dem, kan de også sælges til dine kunder eller gives væk til messer og lignende.

Hvilke typer pins kan man få – hvilket materiale og finish?

Der findes mange forskellige typer pins, så der er noget for alle virksomheder. De billigste pins laves af plastik, mens de også fås i højere kvalitet som metal. Der findes altså forskellige materialer, og nogle af de mest populære valg er pins, der er lavet af: 

  • plastik som screentryk med en blank beskyttende epoxyoverflade, 
  • eller i plastik med 4-farve fototryk med epoxyoverflade. 
  • Metal med hård emalje, der giver mulighed for farve ovenpå, 
  • eller metal med blank metaloverflade, så det ser ekstra luksuriøst ud. Dette er en optimal løsning, hvis dit logo står stærkt uden farve.

De kan laves, så de passer til din virksomheds specifikke logo, så formen passer. Du kan i øvrigt vælge mellem flere forskellige typer nåle, alt efter hvilket tøj de typisk skal sidde i.

Unik og dekorativ markedsføring med pins i eget print

Pins er en effektiv og unik markedsføringsform, der giver dine medarbejdere og eventuelt kunder mulighed for at bære dit brand overalt. Pins kan bruges til at fremhæve et logo, et budskab eller et produkt. Pins er desuden også meget billige at producere, hvilket gør dem egnede til større kampagner. Med pins i eget print får du altså mulighed for at skabe unik markedsføring, der vil blive set og bemærket af mange.

Det er en fantastisk idé at få virksomhedens logo printet på pins. Det vil ikke kun være en flot reklame, men det vil også hjælpe med at skabe et stærkt brand.