Få en flot New Yorker glasvæg fra First Floor CPH

En New Yorker glasvæg og en New Yorker dør er to af de mest populære produkter hos First Floor CPH. Her fremstiller og opsætter de New Yorker døre og glasvægge til alverdens projekter, som passer netop ind i deres tanker og idéer. Noget, som dermed også kan passe ind i dine planer.

En New Yorker glasvæg fra First Floor CPH er eksklusiv

Der er mange grunde til, at man ville vælge en New Yorker glasvæg på arbejdspladsen. For det første er det et meget elegant produkt, som vil give et flot og stilrent look til enhver arbejdsplads. For det andet er en New Yorker glasvæg et meget funktionelt produkt, da den vil gøre det muligt for dig at se ud over glasvæggen, hvilket er perfekt, hvis du har behov for at holde øje med noget.

Mange arbejdspladser vælger endda at have mere end bare en New Yorker glasvæg til deres kontor og mødelokaler. Enten en New Yorker glasvæg med gennemsigtigt glas eller med matteret glas, således man ikke kan blive forstyrret af andre.

Det er dog ikke kun på arbejdspladsen, at New Yorker glasvægge er populære. De er også meget efterspurgte til private hjem, hvor man ønsker at skabe en mere luksuriøs og stilfuld indretning. Med en New Yorker glasvæg vil du kunne skabe en unik og personlig indretning, som vil gøre dit hjem til et af de mest eftertragtede i området.

Imponér gæster med en stilren New Yorker dør

For at fuldende New Yorker-stilen på arbejdspladsen eller i sit private hjem, så er det også værd at overveje en New Yorker dør. Med en New Yorker dør kan man fuldende looket og skabe enten en stilren arbejdsplads eller et stilrent hjem. Perfekt til at sætte rammerne om en unik og moderne stil, som både vil skabe et godt indtryk hos kunder på arbejdspladsen såvel som gæster i dit hjem.

På arbejdspladsen kan man vælge at få opsat en New Yorker dør til alt lige fra kontoret og mødelokalerne til spiserummet og til de fælles faciliteter. I dit private hjem gør en New Yorker dør sig også bemærket og kan være brugbar flere steder. Her kan den stå mellem køkkenet og stuen, eller du kan få en speciallavet New Yorker dør som brusedør til brusekabinen.

Sidst men ikke mindst, så er en New Yorker dør den perfekte investering, hvad end det er til din private bolig eller til arbejdspladsen, fordi døren skærmer af for lugte og lyde. Godt til mødelokalerne og godt til at have stående mellem køkken og stue. Se mere på www.firstfloorcph.dk.