Find alle slags kontorartikler – som konvolutter

Hammer Hansen A/S er en del af Danmarks største forsyningskæde til kontorer. Det indebærer, at de leverer produkter til hele virksomheden såsom kontoret, marketingsafdelingen og kantinen. Virksomheden har adresse i Faaborg på Sydfyn, hvor de også har en fysisk butik, som du kan besøge. De forhandler konvolutter og kontorartikler, og du kan bestille hos dem via webshoppen www.hammerhansen.dk/da.

Hammer Hansen A/S forsyner dig med konvolutter

Deres sortiment af konvolutter spænder bredt, hvilket gør, at de har billige konvolutter til ethvert behov. Udvalget tæller kuverter i A6, A5, A4 og andre mere usædvanlige størrelser. Det tæller også kuverter med og uden rude og posekuverter. Derudover har de bobleposer, som er kuverter, der er forede med bobleplast. Virksomheden har mange års erfaring med afsendelse af småting, der har brug for beskyttelse. Derfor kan du med ro i maven købe dine konvolutter hos dem. Prøveposer vil for det meste være brune kuverter i en kraftigere kvalitet med en sidefals, der gør det muligt at rumme mere. Nogle af de mest populære produkter på webshoppen er 25 stk. konvolutter i hvid uden rude, forskellige varianter af boblekonvolutter og 250 stk. prøveposer. Sidstnævnte er stærk nok til opbevaring af alt fra bløde tekstiler til rapporter. Der er stort set ikke det, som du ikke kan sende eller opbevare med en prøvepose. En original model har en rul-og-fold lukning og huller til forsegling med clips. Du kan købe dine produkter online og få dem sendt hjem til din adresse. Køber du for mere end 600 kr., så får du fri fragt.

De har specialiseret sig i at levere kontorartikler

De har et stort udvalg af diverse kontorartikler heriblandt blanketter, blokke, notesbøger, post-its m.m. Kontorartikler har stort fokus hos dem, men de har også mange andre ting, der kan være anvendelige på kontoret, i foreningen og lignende. Uanset om du står og mangler bonruller til dit kasseapparat, hæfteklemmer eller noget helt tredje, så er det muligt at købe det hos Hammer Hansen A/S.  Nogle af deres kontorartikler har fået mærkatet “Bestsellers”. Det inkluderer bl.a. Kopipapir a4 hvid, blok q-line notes i gul og korrektionstape. Virksomheden er Fyns ældste leverandør af kontorartikler med 80 års erfaring i faget. De startede helt tilbage i 1941, hvor de i mange år har haft fokus på at levere et bredt udsnit af produkter til hele virksomheden. Når du køber hos dem, så kan du samle indkøbene og spare tid og penge. Der er daglig levering ved lagerførte kontorartikler og papirvarer, såfremt andet ikke er aftalt. Har du en hasteordre, så kan du kontakte deres kundeservice.