Find den rette ejendomsdata til at implementere i dine processor

Skal du bruge nogle bestemte data om en ejendom? Ønsker du at alt dette data er struktureret og derfor lige til at gå til? Så bør du tage et kig på ejendomsdata.

Ejendomsdata er en samlet betegnelse for alle de data, der handler om ejendomme. Du kan altså få adgang til ejendomsdata fra en lang række offentlige registre, samlet og struktureret, således bliver det lettere at implementere i dine processor. På den måde kan du spare en masse ressourcer, når du skal bruge denne data.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Ejendomsdata.

Vælg det rigtige dataniveau

Der findes forskellige dataniveauer, og derfor er det vigtigt, at du får fat i den helt rigtige ejendomsdata. Første niveau er enhed, som dækker over en specifik bolig- eller erhvervsenhed, hvortil der er selvstændig adgang med tilknyttet adresse. Herunder er typisk variabler bl.a. størrelse, anvendelse, antal badeværelser, om der er køkken, elforsyning, opvarmningsform og andre vigtige ting.

Det næste dataniveau er bygning, som er en sammenhængende bebyggelse, som er opført på en selvstændig ejendom, samt opført af ensartede materialer og med omtrent samme antal etager. Endvidere skal bebyggelsen have ensartede adgangsforhold. Her er typisk variabler lidt anderledes og indebærer bl.a. antal etager, opførelsesår, vandforsyning, tagmateriale, ydervægsmateriale og meget andet.

Det sidste dataniveau er ejendom, som dækker om en samlet fysisk ejendom, som kan omfatte en eller flere bygninger. Her indgår typisk variabler såsom udbudsinformation, ejertypen, købspris og andet.

Sådan bruger du ejendomsdata

Når det kommer til brug af ejendomdata, så er det utrolig nyttigt i flere sammenhænge. Du kan eksempelvis bruge ejendomsdata til segmentering til markedsføring, hvor identifikation af målgrupper, ejere, lejere, boliger eller en kombination af flere variabler kan være nyttige. På den måde kan du også tilpasse dit budskab til hver enkelt kunde eller modtager. Du kan også bruge ejendomsdata til analyse og produktudvikling ved at få en bedre kundeforståelse. Ejendomsdata kan også udgøre grundlaget for opbygning af nye tjenester. Desuden kan du bruge det til finansielle beregninger og vurderinger. Der er altså mange nyttige formål ved at bruge ejendomsdata, og du kan derfor med stor fordel gøre brug af det.