Find højbede og bålfad hos Thy-Metal

Mangler din have det sidste pift til at skabe den perfekte sommerstemning? Besøg www.thy-metal.dk, og bestil nye højbede, hvor du kan plante dine yndlingskrydderurter og lækre bær og grøntsager, og sæt prikken over i’et med bålfad for at skabe den optimale stemning, når du inviterer venner og familie over de sene sommeraftener.

Dyrk dine krydderurter i flotte højbede fra Thy-Metal

På webshoppen finder du højbede, der er smukt udført med et blankt look eller mønster og til konkurrencedygtige priser. Vælg mellem højbede i cortenstål, lakerede højbede eller sorte højbede. Hvad end du foretrækker, er du sikret højbede af materialer i topkvalitet, der holder i mange år. Fordelene ved at benytte højbede, når du vil plante krydderurter, blomster, bær, grøntsager eller små træer i haven er, at jorden varmes hurtigere op, så planterne kan spire tidligere på sæsonen, end de ville kunne ved plantning i almindelig jord. Mængden af ukrudt begrænses, samtidig med at havearbejdet bliver mindre hårdt, idet du ikke må kravle rundt på jorden som før. Afgrænsningen af haveplanterne i dine højbede gør det nemt at inddele dem i kategorier for at overskueliggøre udvalget. Højbede fra Thy-Metal er designet i moderne og stilrene looks, som komplimenterer de fleste haver. Højbedene produceres i galvaniseret stål eller rå stål, som er robuste og hårdføre materialer, der tåler at stå ude året rundt, og du kan vælge mellem forskellige former, herunder S-formede, U-formede, L-formede, kvadratiske og rektangulære højbede. Du har også mulighed for at bestille specialproducerede højbede i dine foretrukne mål og materialer. Kontakt blot kundeservice, når du besøger www.thy-metal.dk.

Få samlet hele familien om et bålfad en skøn aften

Et bålfad skaber hygge på terrassen, når den danske sommer viser sig fra sine bedste sider, og er det en oplagt mulighed for at samle dem, du har kær. Bålfadet er både funktionelt og dekorativt, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan dig og din familie bedst får det brugt. Rør en dej sammen og lav snobrød, eller diskutér livets store og små spørgsmål over den glitrende ild, imens I nyder en kop varm kakao eller andet godt til ganen. Det er også muligt at lægge en rist over bålfadet, således at det kan fungere som grill. Bålfadet har desuden den fordel, at det er mobilt, så du har mulighed for at tage hyggen med ned på stranden, i sommerhus eller et helt tredje sted. Sørg dog altid for at anbringe bålfadet på en flad, stabil overflade og for at have et ekstra øje på børn i nærheden for at undgå farlige situationer.

Klik dine nye højbede, og bålfad hjem allerede i dag, og få glæde af den hurtige levering og en rentefri finansiering, når du handler med Thy-Metal.