Find opskrifter på grøn smoothie

Mangler du lækre og nye måder at få din daglige frugt og grønt på? Så find opskrifter på grøn smoothie og andre lækre måder at lave sunde, grønne drikke på på High on Lifes website. Her finder du en masse opskrifter på nye og spændende varianter af grønne smoothies og andre gode sager. Hjerteforeningen anbefaler at man spiser 600 gram frugt og grønt om dagen, hvor mindst halvdelen skal være grønsager. Dette kan mange i den travle dagligdag desværre glemme. Men din krop har brug for vitaminerne og det energiboost det giver. Tjek opskrifterne ud, find en grøn smoothie du vil prøve og kom godt i gang med en sund livsstil!

 

Lav grøn smoothie med mange antioxidanter og vitaminer

Mangler en ny og lækker måde at indtage det grønne på så prøv f.eks. High On Life’s opskrift ”100 procent grøn moppedreng”. Dette er en grøn smoothie med tomat, bønner og avokado. Den er superbasisk på grund af de mange grøntsager og indeholder store mængder klorofyl, jern, calcium og magnesium. Avocadoen byder ind med blandt andet gavnlige fedtsyrer og protein. En garanteret anderledes måde at få sine grøntsager på! Prøv også opskriften på ”mynte mousse” som er en smoothie med ærter, mynte og lime. Spændende, cremet og smuk beskriver bedst denne lysegrønne, lidt fede og foryngende sag! Opskriften smager intet mindre end fantastisk og indeholder pga. ærterne, gigantiske mængder antioxidanter og et væld af sunde næringsstoffer, som f.eks. C-vitamin, E-vitamin og zink. Hvilket betyder, at opskriften ikke kun støtter dig i at få flere år i dit liv, men også hjælper dig med at få mere liv i dine år.

 

Flere grønsager forebygger livstilssygdomme

Det er bevist, at risikoen for at få både kræft og hjerte-kar-sygdomme bliver nedsat betydeligt, hvis du spiser mere frugt og grønt. Som tommelfingerregel bør alle over ti år spise mindst seks stykker grønt (100 gram stykket) om dagen. Der er mange vigtige vitaminer og fibre i grøntsager, som kan være med til at forebygge livsstilssygdomme. De fleste danskere tror, at de får frugt og grønt nok. Men undersøgelser viser, at vi får alt for lidt. Hver dansker indtager i gennemsnit cirka 300 gram frugt og grønt om dagen, hvilket er for lidt. Der er mange sundhedsfordele ved at spise frugt og grønt. Et højt indtag af frugt og grønt har vist sig, at sænke både total kolesterol og LDL-kolesterol, sænke blodtrykket, giver en god mæthed og forebygger overvægt, stabiliserer blodsukkeret – især grove grønsager, øge kroppens immunforsvar.