Folk vurderer dig på dit hjem – så gør det flot

Hvorfor gør folk meget ud af at pleje skægget, holde neglene rene, lægge makeup, klæde sig pænt og sætte håret op? Fordi det viser overskud, så kort kan det siges. Om end forholdet nok ikke er proportionelt for evigt, kan det generelt siges, at jo flere kræfter nogen lægger i deres udseende, jo mere stråler de af overskud og andre positive værdier – hvilket får dem til at virke mere attraktive.

Når dette gælder for menneskers kroppe, hvorfor skulle det så ikke også gælde for deres huse? Er et hjems facade ramt af alger, eller er vinduerne beskidte, så siger det noget om dem, der bor der.

Gør husets ydre flot

Hvis du skal have så fine gæster på besøg, at du tænker på at gøre lidt ekstra ud af dig selv, så gør også lidt ekstra ud af hjemmet: Få vinduerne vasket, fx af vinduespudser Kasper West med base i Kolding, hvis du bor i Trekantområdet. Få også nogen til at komme og udføre facade- og fliserens, hvis begge dele ser helt horrible ud. Find hækketrimmeren frem, og pust nyt liv i den gamle liguster.

Spar penge på vinduesvask

Nogle steder kan der være penge at spare ved at gå sammen med naboen om at shine flere boliger op. For du kan finde vinduespudsere med naborabat, hvor I kan spare penge ved at bestille vask af vinduer fra samme sted. Det kan også være, du kan få abonnement på vask af vinduer, så du sparer nogle penge i det lange løb, da prisen pr. vask er lavere i et abonnement, end når de betales særskilt.

Lad dine gæster se dig fra din bedste side – gør noget ud af hjemmet, så du virker som én med styr på tingene, når de tropper op i din indkørsel. Udfør de huslige sysler, der kan gøre hjemmet flottere.