Gør boligbyggeriet helt specielt

Er I ved at lægge hånd på de sidste skitser til et større boligbyggeri? Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken hver eneste gang, der skal tegnes noget – og måske det faktisk slet ikke er nødvendigt heller. I stedet kan I formentlig drage nytte af at opføre noget, hvor det i stedet er de små detaljer, der virkelig springer i øjnene. Noget af det, der virkelig er populært at arbejde med, er glas.

Her kunne I for eksempel kigge på Glassline til montering af glasværn i jeres byggeri. Her er tale om meget diskrete profiler, som har fokus på det æstetiske og minimalistiske. Det er jeres måde at kunne indramme på i glas, uden der er store rammer eller andet, der springer i øjnene, og det er forhåbentlig noget, der understreger jeres tanker og mission med byggeriet godt. Det er bare med at se på de mange muligheder, der findes.

Glas til ethvert formål

Glas kan bruges i mange forskellige forbindelser. En ting er, at der naturligvis er behov for vinduer i et byggeri, men glas er også relevant at bruge i rigtig mange andre sammenhænge. Hvis der er altaner i byggeriet, er det her, man virkelig kan udnytte glas i paneler til glasværn omkring altanerne. Det giver det bedste lysindfald og giver også mulighed for at kunne sidde ned på sin altan og stadig se langt.

Indendørs har glas ligeledes en funktion i flere forskellige rum. Badeværelset kunne være et af de steder, man kunne fremhæve, hvor glas ofte udgør en eller flere sider af en brusekabine, så der igen er godt lysindfald fra resten af badeværelset. Glas giver tit et minimalistisk og lækkert udtryk, som mange sætter stor pris på – og så er det rette glas også et stærkt materiale, om fint kan anvendes, uanset om det er på en altan eller indendørs.