Guide: Sådan bliver affaldssortering både sjovere og pænere

Sortering af affald er noget, der fylder meget i Danmark i dag, og det er kun blevet endnu mere udvidet. Vi skal sortere ud fra forskellige kategorier, såsom eksempelvis madaffald, pap, metal, restaffald og så videre. Det kan være svært som familie at holde styr på, at man får det gjort rigtig. Derudover kræver det måske mere plads til de forskellige sorteringsmuligheder, man gør brug af. Det kan for nogle måske virke som et uoverskueligt projekt, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Dette er en guide til, hvordan du eller I kan gøre sortering af affald både sjovere, men også pænere i boligindretningen.

Skraldespande kan også være en del af indretningen

Måske tænker du, at det er umuligt at få sortering af affald og selve skraldespandene dertil til at være en naturlig del af jeres bolig. Spande til skrald findes i dag i mange afskygninger, du kan eksempelvis få en metal skraldespand. Det smarte ved sådan en type skraldespand er, at det ikke nødvendigvis er én, som du behøver at pakke væk i et skab eller lignende. Spande til affald og lignende kan fås i forskellige farver og størrelser også, og derfor er det også en smart måde at holde styr på, at I får sorteret affaldet på den rigtige måde. Det gode ved en metal skraldespand er, at den ikke nødvendigvis behøver at ligne typiske skraldespande, som eksempelvis er i plastic. Måske I har andet metal i køkkenet, hvorfor den blot kan passe godt ind i jeres boligindretning.

Affaldssortering i hjemmet eller på jobbet?

At sortere affald er ikke blot noget, som gøres i hjemmet. Det bliver ligeledes gjort i mange virksomheder og erhverv. Der er forskellige typer skraldespande blot endnu en idé til, at I på jobbet kan holde styr på at få det gjort rigtig også.