Guide: Sådan pifter du dit badeværelse op

Går du og synes at dit badeværelse ser lidt kedeligt ud, og trænger det i virkeligheden måske til at få en lille kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig tre gode ideer til, hvordan du kan pifte dit badeværelse lidt mere op, så du bliver gladere for det. Ideerne rangerer fra blot at skaffe sig et par duftlys eller to, til at installere eksempelvis spejle med lys badeværelse, i et forsøg på at skabe stemning.

Spejle med lys badeværelse

Den første idé til at pifte badeværelset op, er at skaffe spejle med lys badeværelse, til at hænge over eksempelvis håndvasken. Foruden at det giver et mere stilet og frisk look til badeværelset som helhed, er der også noget uhyre praktisk over at installere et sådant spejl. Den slags spejle med lys badeværelse er nemlig gode til præcis når man skal benytte sig at spejlet – hvad end det er i forbindelse med make-up, barbering eller lignende.

Planter

Hvis ens badeværelse virker en smule tomt, kan det være man skal overveje at skaffe sig planter. Det behøves ikke nødvendigvis at være ægte planter, hvis man ikke lige har de grønneste fingre i verden, og derfor er det også en mulighed lige meget hvem man er. Virkelighedstro falske planter kan findes mange steder, og ægte planter ligeså. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at pifte badeværelset op med et par planter hist og her!

Duftende stearinlys

Det virker måske en smule kliché-agtigt, og det er det i realiteten også, men klichéer er netop klichéer fordi de kan noget helt særligt. En håndfuld gode duftlys kan virkelig være med til at skabe stemning og hygge ude på et badeværelse. Tit er det også således, at duftlys kan findes med fine udseender, så indretningen på badeværelset påvirkes positivt.