Hold jer afkølet på de varme sommerdage med en ventilator fra Av-Cables.dk

Det kan blev varmt om sommeren både på kontoret og nok også i jeres stue. Derfor giver det mening at anskaffe sig en ventilator, der kan holde temperaturen nede, så I kan trives og levere det, der skal leveres – selv når det er varmt udenfor.

Flere muligheder fra Champion

Hos Av-Cables.dk fører de et stort udvalg af ventilatorer fra mærket Champion, så I kan helt sikkert finde en model, der passer til de behov, som I har på kontoret, eller hvor I ellers har brug for at kunne holde jer afkølet på de varme sommerdage. I det kommende gennemgår vi et par af de mest oplagte muligheder. Det er vigtigt at være opmærksom på, at de hos Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti, og du er altid velkommen til at kontakte virksomheden med spørgsmål.

Bordventilator

En bordventilator er den mest udbredte og kendte form for ventilator. Det er en forholdsvis let måde at holde et godt indeklima på. Den kan placeres rigtigt mange forskellige steder og er let at rykke rundt på, så det føles mest muligt behageligt. Hos Av-Cables.dk fører de en række forskellige modeller, og priserne starter ved blot kr. 149,-. En sjov mulighed er en 25 cm høj retro bordventilator med et helt specielt look. Det er også muligt at få mindre tårne som bordventilator, som er 30 cm høje, og nok ser lidt mere elegante ud.

Gulvventilator

Er der brug for lidt mere luft end en enkel bordventilator kan give på kontoret, så er en gulvventilator et oplagt. Av-Cables.dk fører en række modeller, der typisk er 40 cm høje, men der er flere størrelser og farver at vælge imellem. Fra Champion fører de blandt andet en model, der er lavet som et designstativ, modeller der kører på batterier og kan genoplades, men også nogle lidt mere eksklusive modeller, der er lavet af træ. Det er bare at finde den model, der passer bedst til jeres behov.

Tårnventilator og andre muligheder

Skal det være endnu effektivt med at få afkølet kontoret på de hede sommerdage, så kan de hos Av-Cables.dk tilbyde nogle virkelig effektive tårnventilatorer. Der findes modeller i stilrent design, så de kan passe ind i det look, I har valgt på kontoret.

Det er også muligt at anskaffe sig en helt lille model som en Mini USB-ventilator, en sjov lille gadget, der kan tage det toppen af varmen på en let og hurtig måde. Det er også muligt at gå efter noget endnu mere effektivt som en luftkøler eller et helt airconditionsystem.