Hos ZENZO fås produkter til udendørs affaldssortering

ZENZO er eksperter i udendørs affaldssortering og designer smukke affaldssystemer, ligesom de sælger komposterbar bioplantefolie og meget mere. Læs mere her.

Find løsninger til udendørs affaldssortering hos ZENZO

ZENZO designer systemer til udendørs affaldssortering og har helt sikkert præcis det, du søger i sortimentet. De arbejder sammen med bl.a. kommuner, boligforeninger, institutioner og private virksomheder og har udviklet en stor portfolio af praktiske, effektive og visuelt attraktive systemer til udendørs affaldssortering. Affaldssortering er meget vigtigt i år 2022, og som virksomhed, kommune eller institution er det vigtigt at tage ansvar og opstille skraldespande, der giver borgerne mulighed for at sortere deres affald. Der findes mange forskellige modeller med forskellige indkast, hvori man bl.a. kan smide plastikaffald, papir og pap, flakser og restskrald. Disse systemer til udendørs affaldssortering gør det let for borgerne at sortere deres affald, når de har holdt picnic i parken. Flaskerne ryger i den ene skraldespand, plastikaffaldet i en anden, pappet i en tredje og madresterne i den sidste. Du vil opleve, at folk virkelig gerne vil sortere deres affald, og at affaldssortering virkelig er effektivt og desuden meget vigtigt, hvis vi skal nedbringe vores forurenende livsstil i byerne. Læs meget mere om udendørs affaldssortering på www.zenzo.dk. Her kan du også se de mange forskellige muligheder, der findes: de har også halvt nedgravede affaldscontainere såvel som intelligente systemer, der selv presser affaldet og desuden giver besked om, hvornår de skal tømmes.

Du kan få smart kompostbar bioplantefolie

ZENZO sælger også komposterbar bioplantefolie til grøntsagsavlere. Til grøntsagsavling bruges der normalt en hullet plastikfolie, som lægges ud over jorden, hvorigennem de små skud skal vokse. Den komposterbare bioplantefolie kan bruges til præcist det samme og endda håndteres og lægges ud med det helt samme udstyr, som den traditionelle plastikfolie. Bioplantefolien nedbrydes og komposterer af sig selv, og resterne kan pløjes ned i jorden efter næste høst. Alt efter tykkelsen og klimaet er den designet til at holde 1-24 måneder, og tykkelsen kan vælges alt efter grøntsagens cyklus. For grøntsager med en kort cyklus vælges en tynd folio, og til grøntsager med en længere cyklus skal der bruges en tykkere komposterbar bioplantefolio. Der er mange gode grunde til at bruge denne nedbrydelige folie i stedet for den klassiske plastikfolie. Den holder godt på varmen, hvilket giver hurtigere vækst. Ved brug af almindelig plastfolie akkumulerer man plastik i jorden år efter år, da der altid er rester af folien, som bliver pløjet ned i jorden. Komposterbar bioplantefolio efterlader ingen rester og sikrer dig en sund og næringsholdig jord år efter år. Med bioplantefolien sikrer du mindre vandforbrug og kan reducere brugen af gødning, pesticider og herbicider.