HP træpiller – Det bedste valg!

HP træpiller er et af markedets bedste, hvis ikke DET BEDSTE valg hvis du er på udkig efter træpiller til opvarmning af din bolig, arbejdsplads eller sommerhus. Kvalitetssikringen af HP træpiller ligger i navnet, da HP står for ”High Performance”. HP træpiller bliver produceret på en dansk fabrik kaldet Ekmans træpillefabrik, som ligger i Vildbjerg. Disse piller er af den bedste standard, og siges at brænde helt op til 30% bedre end andre træpiller. HP træpiller er lavet af tørret træspåner og savsmuld, som kommer fra resterne af danske møbel og vindueproducenter.

Så hvis du har brug for træpiller i den allerbedste kvalitet og med den klart bedste ydeevne, så kan du her købe flere forskellige HP træpiller.

Fremstilling af træpiller

Træpiller er en CO2 neutral opvarmningsform som man kan bruge til at opvarme sit hjem, sommerhus, eller noget tredje. Når det siges at HP træpiller og træpiller generelt er CO2 neutralt menes der, at det ikke bidrager til drivhuseffekten. Træpiller er lavet af sammenpresset træ, i form a flere forskellige former for træ som træspåner og savsmuld. Man kan egentlig bruge alle træarter til at lave de små piller, men det er dog mest normalt at benytte typer som gran, bøg og fyr. Træpiller består hovedsageligt af helt rene råvarer, hvor det kun er op til 1% der må være tilsætningsstoffer.

HP træpiller og andre træpiller bliver fremstillet ved at træet findeles, hvor man derefter varmer det op til omkring 70 grader celsius. Når træet opvarmes så frigives der noget der hedder lignin, som i sidste ende fungerer som en slags lim, der holder sammen på pillerne. Det gør, at man ikke skal bruge noget unaturligt tilsætningsstof eller andet i pillerne.

HP træpiller hos Hesselager Energi

Hesselager Energi er et ideelt sted at købe og kigge på HP træpiller, da deres udvalg er noget af det bedste som markedet tilbyder indenfor træpiller. Deres træpiller bliver som sagt produceret hos Ekmans træpillefabrik, en dansk fabrik bosiddende i Vildbjerg. Hos Hesselager Energi kan du både købe HP træpiller 6mm og HP træpiller 8mm, og hvor du næsten altid er sikker på at få et godt tilbud med på vejen. Hesselager Energi er også klar med at give dig den bedste service og utrolig hurtig levering, og vil gøre alt for at matche netop dine behov og ønsker. Så ikke hold tilbage mht. at tjekke Hesselager Energi ud, hvis du er på udkig efter træpiller.