Hvilken effekt har spejle med lys i dit badeværelse?

Hvorfor skal man vælge et spejl med et lys til sit badeværelse?

Det spørgsmål, er der mange svar på. Vi vil det følgende, forsøge at komme ind på, hvad man får ud af badeværelsesspejle med lys og hvilke fordele det giver.

Funktioner på spejle med lys!

For at se på, hvilke effekter man får ud af et badeværelsesspejl med lys, er det værd at kigge på de enkelte funktioner, som man kan få i disse spejle.

Backlight: Er lys bag på spejlet, som kastes ind på bagvæggen og breder sig ud til siderne. Det giver en meget flot, dekorativ effekt, som kan være med til at skabe en helt bestemt stemning.

Frontlight: Her er der tale om at lyset kastes frem i rummet. Her er effekten langt mere effektiv, end på et backlight spejl. Frontlight bidrager i høj grad til den samlede belysning på badeværelset.

Indrammet spejl: Det kan være enten en stålramme, farvet ramme, eller en træramme. Det får spejlet til at træde frem og også være et dekorativt indslag, selvom spejlet er slukket.

Make up spejl: Integreret forstørrelsesspejl. Her er effekten tydelig, da det handler om at man bedre kan se, når der lægges make up.

Antidug: Denne funktion betyder at spejlet ikke dugger til, når du tager bad. Det kan være smart, hvis man har et badeværelse, hvor der ofte er én som bruger spejlet, mens en anden bader, på små badeværelser, eller på badeværelser med dårlig ventilation.

Bluetooth højttalere: Med integrerede højttalere, kan du lytte til din favorit musik og hygge dig med det, når du går i bad. Har du et badekar? Så kan det virkelig være med til at sætte stemningen, og øge afslapningen.

Dæmpning: At dæmpe lyset er også noget som skaber stemning og hygge. Ligesom det kan være smart at der ikke er skruet helt op for lyset, hvis man skal op at tisse om natten.

Farve skift: Når man lægger make-up, er det ikke ligegyldigt hvilken farve lyset har. Skal man lægge make-up til en aftenfest, er det smart at bruge et varmt hvidt lys. Er det derimod til en havefest om sommeren, så kan det være smart at lyset er koldt hvis, og så tæt på dagslys, som muligt.

Størrelser:  Man kan lege lidt med tumfornemmelse, ved at vælge et stort spejl på et lille badeværelse og omvendt.