Hvilken størrelse seng er rigtig for dig? Læs her og få gode råd

Står du og skal købe en ny seng? Det kan enten være fordi, at din gamle seng er blevet slidt eller gået i stykker. Det kan også være, at du skal flytte, og derfor ønsker nye møbler herunder en splinter ny seng til soveværelset. Hvad enten din grund til at anskaffe en ny seng er, så kan Sengetid.dk indfrie dine ønsker. De har et stort udvalg af senge inklusiv de populære Norhland senge, og sortimentet består af mange forskellige størrelser. Det kan dog være svært at vælge, hvilken størrelse seng der er rigtig for dig, da det kommer an på behov og rummet, hvori sengen skal stå i. Denne artikel vil give dig nogle gode råd til valg af sengestørrelse, når du står over for køb af ny seng. 

Fordelene ved enkeltssenge

Selvom man ofte tænker “jo større jo bedre”, så er det ikke altid tilfældet i forhold til senge. En enkeltmandsseng kan være den helt korrekte størrelse for dig. Målene på disse senge er 80×200 cm, 90×200 cm, 90×210 cm eller 120×200 cm. Denne størrelse seng er god til børne- eller teenageværelset, hvor der ofte ikke er mange kvadratmeter til rådighed, og der skal også være andre møbler såsom et skrivebord eller legekrog. En enkeltseng passer dog også til større rum, hvor man ønsker mere luft og plads til andre møbler. 

Den perfekte halvandenmandsseng

Hvis man er til en lidt større seng, så skal man vælge halvandenmandssengen. Denne type seng har målene 120×200 cm eller 140×200 cm. Her er der god plads, hvis man blot er en person, der skal sove i den, men der er også plads til to personer. Halvandenmandssengen passer også godt til teenageværelset eller gæsteværelset. Den perfekte halvandenmandsseng kan fås som elevationsseng, kontinental eller boxmadras hos Sengetid.dk. 

Den royale King size seng 

Hvis du deler sengen med en anden og ønsker masser af plads i sengen, så er det en king size seng, som du mangler. Disse måler enten 200 eller 210 cm i bredden og 200 eller 210 cm i længden, og du kan derfor ligge i alle tænkelige sovestillinger. Det er også den perfekte seng for dig, hvis du er høj og ikke ønsker, at fødderne skal ligge uden for sengens areal. Hvis sengen dog skal være større end det, så kan du bestille de fleste sengemodeller med specialmål hos Sengetid.dk.