Hvorfor skal jeg købe en AGV til min virksomhed?

Ejer du en logistik virksomhed eller et andet form for firma, der har brug for lagerstyring samt at plukke ordre? Så er en AGV truck helt uundværlig. Med den helt rette AGV truck kan du øge jeres effektivitet – og så kan du endda også frigøre medarbejderressourcer. Det er en sund måde at udvikle din forretning på, og du kan med stor fordel overveje førerløse trucks. AGV’er er fleksible løsninger til lagerfaciliteter i alle størrelser. AGV’er kan skaleres til at passe til de aktuelle forhold og kan indarbejdes som et forbedret logistikelement i enhver rute – f.eks. som hårdtarbejdende transportører mellem to procesfunktioner i produktionen eller anden intern transport, hvor trucken kan klare opgaven. AGV’er er nøglekomponenter i en effektiv lagerstyring og kan bidrage til at forbedre produktiviteten og samtidig reducere omkostningerne. Og er det derfor, at du drømmer om en AGV til din virksomhed? Så køb én allerede i dag og mærk forskellen.

 

Hvad kan en AGV bruges til?

En AGV kan anvendes til en række forskellige formål, herunder:

  • Automatiseret opbevaring og udtagning
  • Lastning og losning
  • Plukning og pakning
  • Transportbåndssystemer

En sådan truck er en vigtig del af optimeringen af udnyttelsen af lagerplads og -ressourcer. Ved at erstatte manuelle processer med AGV-automatisering kan du forbedre din ordreplukningsnøjagtighed og samtidig reducere tids- og arbejdsomkostningerne. AGV’er kan også bidrage til at forbedre sikkerheden på dit anlæg ved at reducere risikoen for skader i forbindelse med manuelle materialehåndteringsopgaver.

 

Find en truck til dine behov

Hvis du er på udkig efter AGV eller andre automatiserede løsninger til dit lager, så kontakt NC-Nielsen allerede i dag. De kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, der passer til dine behov og dit budget. Der findes nemlig en lang række forskellige trucks på markedet, og skal du have det optimale ud af din trucks egenskaber, er det naturligvis vigtigt, at du får valgt præcis den model, der matcher dine ønsker og behov bedst. Og derfor kan du med fordel også tage fat i NC-Nielsen og lade dem hjælpe dig. De har mange års ekspertise indenfor området, og deres mange års erfaring kan helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Så følg linket øverst i artiklen med det samme og besøg deres hjemmeside.