Indret spisestuen med smukt porcelæn fra Bing og Grøndahl

Mangler du dele til dit Bing og Grøndahl spise og kaffestel, så er du kommet til det helt rette sted! Hos nordicantiques.dk har vi et stort udvalg af de populære Bing og Grøndahl stel. Empire, sommerfugl, sommerfugl dickens guld, og sommerfugl kipling er nogle af de Bing og Grøndahl stel du kan finde på vores hjemmeside. Det meste af Bing og Grøndahl stel findes i dag alene i antikke udgaver.

Hvis du har nogle specielle ønsker eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage fat i os – og så tager vi kontakt til dig, når vi får det på lager.

Historie – Bing og Grøndahl

Bing og Grøndahl A/S blev etableret den 19. april 1853 på hjørnet af Vesterbrogade i København. Virksomheden blev grundlagt af Frederik Vilhelm Grøndahl og brødrene Jacob Herman Bing og Meyer Herman Bing. Tilbage i 1885 blev Harald Bing eneejer af fabrikken, og i 1895 bliver virksomheden omdannet til et aktieselskab. Bing og Grøndahl overtager i 1972 A/S Kronjyden Randers Fajance og Stentøjsfabrik, og Stentøjsproduktion herfra bliver i 1988 flyttet over til det kendte mærke Royal Copenhagen. Et år før i 1987 bliver Bing og Grøndahl slået sammen med konkurrenten Royal Copenhagen.

Stemplet på Bing og Grøndahl stel

Fabrikkens porcelæn er mærket med B&G indtil 1895, herefter med B&G i forening med de tre ikoniske tårne fra Københavns byvåben. Historiske genstande fra Bing og Grøndahl stel produktion indgik i Royal Copenhagen Museum, hvis samlinger i 2010 blev skænket til Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus i Middelfart.

Kunders tilfredshed er vigtigst for os

Alle vores stel hos nordicantique.dk er antikke stel og nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre slitage og brugsspor på nogle af vores varer. I er altid velkomne til, at spørge efter flere billeder af varerne – så tager vi nemlig nogle billeder inden i laver jeres bestilling, så i kan være helt sikre på det er noget for jer. Hvis i har spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af Bing og Grøndahl stel eller andet, så kan i altid give os et kald på 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantiques.dk. Vi gør vores bedste for at besvare hurtigst muligt! Hop ind på vores hjemmeside og find netop de Bing og Grøndahl stel som passer til din smag.

Ind imellem hænder det, at vi får overset en fejl på en vare, hvis dette er tilfældet så tøv ikke med at kontakte os så vi kan finde en god løsning. Jeres tilfredshed er vigtigst for os, og vi sørger altid for at vores kunder får en god oplevelse.