Inspiration til udsmykning på dine vægge

Skal man indrette et nyt hjem, så har man ofte mest fokus på de store linjer i indretningen. Det er typisk på ting som den rigtige sofa, det helt rigtige spisebord og mange af de andre toneangivende møbler. Ofte glemmer man helt, at der jo også skal være noget at pryde væggene. For selvom det ikke er det, som du kommer til at sidde ved/på, er netop det en meget vigtig del af din indretning. Når du bryder indtrykket af dine vægge ved at udsmykke dem, skaber du nemlig stemningen i rummet, du giver oplevelser for øjnene, og så er det også udtryk for din personlige smag. Læs med her, og bliv inspireret til, hvad du skal hænge på dine vægge.

Plakater med stil

Når du hører ordet plakat, så tænker du måske mest tilbage til dit teenageværelse? Men sådan behøver det slet ikke være. Der findes rigtig mange smukke plakater, som udtrykker smag og personlighed. Fordelen ved plakater er, at de er til at komme i nærheden af prismæssigt, og slet ikke koster det samme som de originale kunstværker, og du kan alligevel få noget kunst på dine vægge, som indeholder det samme. Dette skyldes, at rigtig mange kunstnere nemlig også udgiver plakater, og det samme gør flere af de store danske gallerier. Det er altså original kunst i plakatform og til priser, hvor alle kan være med.

Mellemtingen mellem plakater og unikum 

Er plakater ikke lige noget for dig, men de originale malerier er over dit budget? Så kan litografier være løsningen. Hos Permild-Rosengreen.dk kan du finde originale litografiske kunsttryk fra Paris. Litografier er tryk, og det er derfor langt billigere end malerier, men du får alligevel en unik mulighed for at erhverve et originalt værk, som ikke alle dine venner har hængende. 

Opbevaring kan også være smukt

Vil du have en større grad af variation over din indretning, og hvad du har til at pryde dine vægge, så er hylder en oplagt mulighed. Her kan du få opbevaring og udsmykning til at smelte sammen til en superspændende enhed. Du kan finde rigtig mange smukke hylder i alverdens farver. Og så skal de også bare indrettes, så de er med til at skabe en god helhed til din indretning. Det kan være billeder af dem du elsker og holder af, dine gamle LP’er eller måske almindelige pyntegenstande som vaser, krukker, bøger og lignende. En blanding af hylder, plakater og litografier er for mange vejen til en flot og smagfuld indretning, som man aldrig bliver træt af.