Isolering, over- og understrygning ved MP Energibyg

Står en isoleringsopgave for døren? Mangler du tid eller ekspertise? I så fald er MP Energibyg stedet for dig. MP Energibyg specialiserer sig inden for isolering med specifikt fokus på over- og understrygning. Hos MP Energibyg tilbydes mange isoleringsservices heriblandt overstrygning, understrygning, hulmursisolering, loftisolering og etageisolering. Derudover tilbyder de reparation af ødelagte undertage og algebehandling. Alle opgaver løses med den allerbedste kvalitet i fokus og med seriøsitet og omhu. Arbejde og service er altid i topkvalitet ved MP Energibyg, så du kan altid forvente den bedste oplevelse, når du køber dig ind hos dem. Virksomheden holder til i Nykøbing Falster men dækker hele Danmark. Alt det kræver for at få et uforpligtende tilbud, som er svært at takke nej til, er, at tage kontakt enten over telefon eller ved at udfylde den kontaktformular, der ligger på hjemmesiden. Går du med tanker om at få lavet en over- eller understrygning på dit tag? I så fald er MP Energibyg stedet for dig.

Overstrygning af tag ved MP Energibyg – proces og egenskaber

Hvis der dukker tegn på svamp eller råd op i spær, eller vand trænger ind ved et tag, bør der laves en overstrygning. Fugt skader tage, men man kan komme problemerne i forkøbet med en overstrygning. Overstrygning er dermed en god måde at forlænge dit tags levetid uden at investere i et nyt. Overstrygning fungerer med moderne, gennemtestede metoder. Man fuger med en fugepistol, som er forbundet med en pumpe via en ca. 20 meter lang slange. Pumpen drives af en dieselkompressor, som kan yde et tryk på 11 bar. I særlige tilfælde er det nødvendigt at bruge det højeste tryk, fordi man derved kan sikre, at fugemassen fylder selv meget små revner og sprækker mellem tagstenene og skaber en tæt og holdbar fuge. Overstrygningen sikrer dit tag ved at lime det sammen, således at det kan modstå alt vind og vejr i alle sæsoner. Et tæt tag er afgørende i ethvert hus for at undgå indvendige skader. Overstrygningerne kan modstå selv det værste, det danske vejr har at byde på.

Understrygning af tag ved MP Energibyg – forskel på over- og understrygning

Mange huse er bygget med undertage af plastik. Disse undertage bliver med tiden utætte. I de tilfælde er en understrygning billigere og nemmere end at bygge et nyt tag. Ved understrygning fikser man dårlige undertage ved at bruge samme fugemasse, som ved overstrygning. Ved understrygning sikrer man modsat overstrygning taget indefra. På den måde forlænger man ligesom ved overstrygning tagets levetid markant.