Kalvehytter og staldinventar hos Dan Egtved

Dan Egtved er en virksomhed med mange års erfaring inden for staldinventar til kvæg, heste og grise. De har en webshop, hvor de bl.a. forhandler kalvehytter, foderhække og andet.

Der er mange ting, som har ændret sig i virksomhedens levetid, men deres hjerte banker fortsat for kvæget. Du kan se deres store udvalg på dan-egtved.dk.

Bestil kalvehytter fra dansk specialist på dan-egtved.dk

På webshoppen kan du købe kalvehytter i glasfiber. Der er tale om Calf-O-Tel kalvehytter, der er fremstillet i polyester. De er lavet, så de kan modstå solens UV-stråler samt ekstrem varme og kulde. Kalvehytterne er opbygget i 3 lag.

Det yderste lag er hvidt og lysreflekterende, som medfører, at temperaturforskellen inde og ude minimeres. Det midterste lag er lavet i glasfiberforstærket polyester. Til sidst så er det inderste lag udført med en meget glat overflade, som sikrer en nem rengøring.

Polyester har en meget lang levetid, det ses f.eks. ved siloer, som er produceret i det og kan være mere end 30 år gammel.

Opstår der skader i dine kalvehytter, så lader skaden sig let reparere. Løbegårdene til hytterne er udført med hjul og aftagelige fronter, så den daglige håndtering er gjort så nem som mulig.

Det er muligt at købe kalvehytter i 5 forskellige størrelser. Der er f.eks. Small til én kalv og Comfort til én kalv. Dernæst er der Hybridhytten til 4 kalve i kombineret enkelt- og fællesbokse. Ud over de 3, så er de sidste varianter XL til 5 kalve og XXL til 10 kalve.

Staldinventar til enhver type stald

Hos Dan Egtved kan du finde staldinventar til køer og heste. Det tæller bl.a. kobørster til kvæg og kalve samt fodertrug til heste. Der er også frostfrie drikkekopper til kvæg, marktrug og høhække. Webshoppen er af en Danmarks førende leverandører af staldindretning til heste og køer.

Den position har de opnået gennem et mangeårigt samarbejde med kunderne. Det er et samarbejde, som de vil fortsætte med for at fastholde deres position på markedet.

Har du brug for rådgivning, så kan du kontakte dem for spørgsmål og hjælp på mail og telefon.

De har et stort udvalg og reservedele til alle produkter inden for staldindretning.

Virksomheden har mange år bag sig, og der er derfor mange ting, som har ændret sig gennem Dan Egtved’s levetid. De har forhandlere i flere lande, hvilket betyder, at de eksporterer varer til andre lande. De vigtigste lande er Tyskland, Sverige og Finland.

Virksomheden har siden starten af 60’erne eksporteret deres varer. De har et stort udvalg med div. inventar til stalden og kvægene. Det tæller udstyr og elementer til at opbevare dyrene såsom kalvehytter og staldinventar.