Kom godt igennem dit næste boligkøb med den rette boligadvokat

Annonce

At købe en bolig er en stor begivenhed: Du får ejerskab over en bolig som du har drømt om. Når først du har fundet drømmeboligen, hører der en praktisk proces til boligkøbet. Der er nemlig mange juridiske elementer som skal falde på plads. For at sikre den bedst mulige købsproces for dig, bør du tage kontakt til en boligadvokat. Dermed kan du få sikret dine juridiske rettigheder, både før, under og efter købet af din bolig. Med den rette boligadvokat bliver købsprocessen overskuelig og nemmere at komme igennem.

Find den rette boligadvokat og få juridisk vejledning i topklasse

Når du skal finde en boligadvokat er det vigtigt også at finde den rette boligadvokat. Du skal nemlig finde en person, som kan hjælpe dig med de problemer og spørgsmål, som du engang måtte have angående køb af bolig. Derudover er det også vigtigt at have en boligadvokat, som tager snakke med dig i øjenhøjde, så du føler dig engageret i hele købsprocessen. 

Da jura er et fremmedsprog for mange, så er en boligadvokat i øjenhøjde én særlig vigtig ting, som du bør kræve fra din boligadvokat. Dette giver dig en tryghed igennem købsprocessen, så du føler dig rolig og velovervejet omkring din investering. Dermed føler du dig ikke på noget tidspunkt isoleret fra processen, men tværtimod holdes du orienteret så du har det bedste grundlag for at tage de bedste beslutninger for dig. 

Din boligadvokat hjælper dig igennem alle trin i købsprocessen. Når købsaftalen er blevet underskrevet vil din boligadvokat kigge den igennem og købe med ændringer og feedback. Derefter vil den opdaterede købsaftale til ejendomsmægleren, og du vil få din kontrakt i hus. 

Forskellige pakker til forskellige behov

Afhængigt af dine personlige forhold og dine behov, kan du finde pakkeløsninger for din boligadvokat. Hvis du for eksempel blot står med et privat salg, kan du vælge blot at betale for en lille pakke. Dermed sparer du penge, og din boligadvokat sørger for at udarbejde skødet og sende det til tinglysning.

Har du brug for bredere juridisk rådgivning, så er en mellempakke en mulighed. Her vil din boligadvokat sørge for berigtigelse af handlen, udarbejdelse af skødet samt sende det til tinglysning, og udarbejde en refusionsopgørelse. Dermed får du delvis juridisk rådgivning, hvor du stadig selv står i spidsen for at for eksempel læse alle dokumenter i sagen.

Du kan også sikre dig hele vejen rundt med den fulde pakke. Her er alt inkluderet i prisen, lige fra fuld gennemgang af alle dokumenter, udarbejde af skøde og tinglysning, refusionsopgørelse og direkte kontakt til ejendomsmægleren. Dermed kan du roligt vælge denne pakke, hvis du gerne vil have fuld rådgivning fra start til slut gennem hele købsprocessen.