Kom i form med en 16 kg kettlebell

Går du og leder efter noget udstyr til at opgradere dit hjemmefitness? Så burde du få anskaffet dig en 16 kg kettlebell. En 16 kg kettlebell er perfekt til dig som har styr på din fitness og gerne vil opbygge noget muskelmasse. Med en 16 kg kettlebell kan du aktivere hele kroppen og virkelig få arbejdet nogle af de gode muskelgrupper igennem. Du kan for eksempel lave en masse ben øvelser med hjælp af en kettlebell, men du kan også få lavet nogle stabilitet eller arm øvelser hvis du kombinere flere kettlebells. En 16 kg kettlebell er derfor oplagt til dig, der gerne vil øge din muskelmasse og komme i bedre form, både fysisk men også mentalt.

 

Få dig en sundere hverdag med en 16 kg kettlebell

For at få dig en sundere livstil ved hjælp af træning, er det vigtigt at du ved hvad du laver med din træning. Det er meget nemt at blive skadet hvis du laver øvelserne forkert eller med for mange kilo. Det er derfor godt hvis du for eksempel starter med 12 kg kettlebell, hvor du virkelig har fokus på teknik, og derefter bevæger dig op af. Næste gang kunne du så vælge at bruge en 16 kg kettlebell. Du kan på den måde blive stærkere samtidig at du formindske chancen for at få skader ved at øge vægten kontrolleret og på en sikker måde bevæge dig mod dit mål – om det så er at blive bodybuilder eller bare komme i god form. Der er altid et passende niveau til dig.

 

Få smidt nogle corona kilo med en 16 kg kettlebell

Hvis du står i den kedelige situation, at du har taget nogle ekstra kilo på over corona perioden, kan du hurtigt få smidt dem igen ved at begynde træningen med en 16 kg kettlebell. Den er optimal til at få smidt de kilo du eventuelt har fået taget på over perioden, da man med en 16 kg kettlebell kan få trænet hele kroppen igennem og på den måde øge forbrændingen i kroppen og tabe noget fedt. Hvis du møder nogle udfordringer i form af skader eller smerter ved din træning, vil det være en stor hjælp hvis du så opsøgte en fysioterapeut, så du hurtigt kan få behandlet hvad end der skulle være gået galt, så du kan begynde træningen igen.