Kontorpavillon fra FOCUS Moduler A/S

Hvis du skal bruge en smart kontorpavillon, så kan FOCUS Moduler A/S helt sikkert udvikle den perfekte løsning til dig. De har i mange år udviklet kreative løsninger til virksomheder, der skal bruge midlertidige eller permanente løsninger. Hvis din virksomhed hastigt udvider og hyrer mange nye ansatte, så skal I også kunne tilbyde kontorpladser til alle de nye. I den forbindelse kan en kontorpavillon være praktisk.

Hos FOCUS Moduler A/S får du en kontorpavillon

Hvis du skal bruge en kontorpavillon, så har FOCUS Moduler A/S helt sikkert det, du skal bruge. Nogle gange vokser en virksomhed så hurtigt, at byggeriet af nye kontorer ikke kan følge med. I den forbindelse kan det være smart at kunne stille nogle kontorpavilloner op, som er helt køreklare efter få arbejdsdage. På den måde kan de nye medarbejdere komme i gang med at arbejde, imens hovedbygningen bliver udvidet med tilbygning. Der findes mange forskellige løsninger, og de tilbyder seks forskellige standardløsninger i forskellige størrelser og med diverse indretninger af kontorpladser og mødelokaler. De har løsninger fra 58 – 95 kvadratmeter og tilbyder også at udvikle skræddersyede løsninger, hvis du har særlige behov. En kontorpavillon skal indeholde komfortable kontorpladser, hvor flere medarbejdere sidder i samme rum og skaber et godt arbejdsmiljø. Der skal være et mødelokale eller flere. I nogle standardløsninger er der desuden særskilte kontorer til chefen eller mellemlederen. Alle deres kontorpavilloner er bygget med fokus på komfort, godt indeklima og energibesparelse. De har bygget kontorpavilloner i mange år og har eget værksted i Randers. Her arbejder deres professionelle håndværkere tæt sammen med konstruktører, ingeniører og tegnere for at udvikle de bedste og mest komfortable løsninger til virksomheder og offentlige institutioner. Læs mere på www.focusmoduler.dk, hvis du søger en smart kontorpavillon.

FOCUS Moduler A/S har i årevis bygget kontorpavilloner til virksomheder, der skal bruge enten midlertidige eller permanente løsninger. Det kan sagtens fungere som en permanent løsning, men I kan også leje en kontorpavillon i moduler, som kan fungere som midlertidig løsning, indtil i får bygget en ny kontorbygning. Deres kontorpavilloner er udstyret med den nyeste teknologi inden for klimavenligt byggeri og energibesparelse. De har altid virkelig godt indeklima og sikrer et godt arbejdsmiljø for de ansatte. Find den helt rette løsning på www.focusmoduler.dk, hvor du kan læse mere om de mange forskellige muligheder, du har for at få bygget en kontorpavillon efter dine ønsker. De laver nemlig også skræddersyede modulbyggerier til mange forskellige formål. Hvis du skal bruge noget helt særligt, så kan de også bygge det for dig. Læs mere på deres hjemmeside, hvor du kan se eksempler på deres tidligere byggerier og kontorpavilloner.