Kvalitetsprodukter fra Brabantia

Brabantia er en hollandsk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1919. Virksomheden er familieejet, og grundlæggernes idé var praktiske produkter i høj kvalitet. Da virksomheden blev grundlagt, producerede de mælkejunger og kander, som bønderne kunne bruge, når mælken skulle blive klargjort. Siden grundlæggelsen har Brabantia været i kraftig vækst, fordi de bliver ved med at forny sig og skabe et klassisk udvalg af nyttige produkter. I Brabantias sortiment finder du alt fra opvaskemaskiner til senge og alt derimellem. Hos Brabantia er vi overbeviste om, at kvalitet altid gør en forskel, og derfor laver vi altid produkterne i den bedste kvalitet. Derudover er Brabantia et miljøvenligt brand, som går meget op i at mindske deres produkters påvirkning af miljøet. Dette gøres bl.a. ved at anvende genanvendelige materialer, som kan genbruges igen og igen. Brabantia er derfor det oplagte valg, hvis du søger kvalitetsprodukter i et miljøvenligt design. Vi er overbeviste om, at du vil blive glad for dit Brabantia-produkt! Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu, hvis du godt kunne tænke dig nogle produkter fra Brabantia. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Brabantia – Genbrug og bæredygtighed

Brabantia er en virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af højkvalitetsprodukter. Virksomheden begyndte allerede i 1940’erne at tænke genbrug og bæredygtighed ind i deres produktion, og de to begreber er siden da stadig blevet nøgleord for Brabantia. I dag fremstiller Brabantia funktionelle produkter i et bredt udvalg – alt fra affaldsspande til køkkengrej. Alle Brabantias produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet, og man kan derfor altid regne med et perfekt resultat, når man bruger Brabantia-produkter.

Brabantia – Store kvalitetskrav

Brabantias strenge kvalitetskrav betyder, at alle produkterne overholder de strengeste miljømæssige standarder. Dette gør Brabantia til en virksomhed, der er helt i front, når det kommer til bæredygtighed og genbrug. Virksomheden har altid fokus på at udvikle produkter, der er mindst muligt belastende for miljøet. Brabantia-produkterne er derfor et oplagt valg, hvis man ønsker at gøre en indsats for miljøet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brabantia er en virksomhed, der både tænker på mennesker og miljøet, og dette gør dem til en af de førende producenter af kvalitetsprodukter på verdensplan.