Lad duften af naturlige aromær brede sig

Hvis du gerne vil gøre en bolig, som du sælger eller udlejer, indbydende, kan de små detaljer være udslagsgivende for resultatet. Forestil dig at træde ind i en flot og moderne kontorbygning med perfekt lysindfald, smukke møbler og et splinternyt køkken med de nyeste hårde hvidevarer. Det ville være et sikkert hit hos de fleste, men hvis du vil være sikker på at få en aftale på plads, så skal der helst også dufte rart og friskt. Det kan en diffuser hjælpe dig med.

Hos Hedenhus har de en masse forskellige diffusere, som hjælper dig med at sprede de naturlige aromaer, du sætter i dem. Du kan for eksempel få en aroma forstøver diffuser kaldet ‘kailo’, som med sit moderne design og udtryk passer i de fleste moderne indretninger. Overfladen er imiteret marmor, så den passer også fint ind på et badeværelse.

Lad olierne arbejde for dig

Når du skal udleje en erhvervsbolig eller bare føle dig godt tilpas i en bygning, så er der en masse praktiske ting, der skal være på plads. Du skal have styr på alt interiør, og specielt i kontorbygninger er det vigtigt, at der også er rig adgang til stikkontakter. Men indeklima og velvære kan også gøre en stor forskel på, om en udlejningsbygning er tiltrækkende eller ej. Derfor er en diffuser et godt valg for dig, der gerne vil gøre noget ekstra, men måske ikke har tid til at være flere steder på en gang. En diffusers hovedfunktion er at sprede duften af de æteriske olier, som man vælger at tilføre dem. Det kan være, man gerne vil sprede en afslappet stemning, og her er en fyrrenåleolie et godt valg for dig. Olien er meget intens, så det er mest optimalt at bruge den sammen med en diffuser, da du får den bedste og mest naturlige spredning i små mængder. Ved at hælde den anbefalede mængde olie i din diffuser og sætte den i gang, har du mange timers dejlig duft at se frem til uden at skulle gøre mere.

Brug dine olier til alverdens ting

Når du så har valgt lidt forskellige æteriske olier, finder du hurtigt ud af, at det faktisk er en ganske god forretning, da de er meget drøje i brug og skal fortyndes meget. Men hvis du er nysgerrig på, hvad de små olier ellers kan bruges til, er der en hel masse andre funktioner at gå på opdagelse i. Brug dem for eksempel til saunagus, cremer og make-up. Dette kan du læse mere om hos forhandleren Hedenhus.