Lækre frokostordninger til firmær og virksomheder

Er du træt af skinke-sandwich og bulgursalat fra 7/11? Vil du gerne have noget at se frem til i din frokostpause? Bring luksus og madglæde ind i arbejdsdagen med en lækker frokostordning.

Med en frokostordning er der altid noget nyt på tallerkenen i frokostpausen. Byt den flade madpakke ud med sunde, nærende og smagfulde retter, som giver fornyet energi, så man kan komme igennem resten af arbejdsdagen med et smil.

Hvad er en frokostordning?

En frokostordning er en frisklavet madanretning, som leveres ud til din virksomhed hver dag. Du bestiller ordningen fra en virksomhed, som tilbyder dig forskellige menuforslag. Ofte består frokosten af både kolde og varme retter samt en lækker dessert. Menuerne ændrer sig hver eneste uge, og oftest kan du selv skræddersy din frokostpakke.

Hvis du bestiller din frokostordning fra Frokost+ får du et velsmagende alternativ til din kedelige madpakke. Frokost+ byder altid på velsmagende frokostanretninger med fokus på sundhed og kvalitet.

God mad gør noget for arbejdsglæden

God mad er med til at give dine kollegaer fornyet energi. Når man har noget lækkert mad at se frem til i pausen, så føler man sig måske mere motiveret til at takle de lange møder og få besvaret de vigtige mails. Kvalitetsmad gør også en i bedre humør, og glade kollegaer betyder også et bedre arbejdsmiljø.

Hvad får man i en frokostordning?

Det er meget forskelligt, hvad en frokostordning kan byde på. Ofte består ordningen af salater, brød, pålæg, varme retter, desserter og frisk frugt.

Med en frokostordning med gode råvarer fra Frokost+ kommer du ikke til at kede dig. Menuerne ændrer sig nemlig fra uge til uge, så I har noget nyt at glæde jer til. Ikke nok med det, så kan retterne også tilpasses og ændres, hvis der skulle være særlige ønsker.

Der tilbydes for eksempel vegetarretter, retter uden svinekød, glutenfri- og laktosefri mad.

God mad med friske råvarer

Hos Frokost+ laves de forskellige menuer af sæsonbestemte råvarer. Om sommeren ser menuerne for eksempel anderledes ud, end den gør om vinteren. Du kan f.eks. godt glæde dig til jule-inspireret frokost, når vi rammer december!

Ikke nok med, at retterne smager fantastisk, så er de også smukt anrettet. Man spiser nemlig også med øjnene. Derfor er det en fordel, at den frokost, man sætter tænderne i, også ser indbydende ud.

Frokost+ laver altid smukke, farverige og velanrettede retter, som ser lige så dejlige ud, som de smager.