Læs om strømpeforing

I denne artikel kan du læse om strømpeforing. Du vil blandt andet kunne læse om, hvad det er, og hvad, der er det helt rette udstyr, når man laver strømpeforing. Hvis man skal gøre brug af metoden, er der en række produkter, som man skal bruge, som man kan købe ved gode forhandlere. Metoden bruger man til at skabe et nyt rør på indersiden af et defekt rør, hvilket man gør ved hjælp af en strømpe. Denne strømpe består tit af en belægning med polyesterliner eller af en helt særlig glasfiber, der hærdes med polyester, epoxy eller silikat. Strømpen pustes så op som et rør inde i det eksisterende rør, som kan have enten brud, utætheder eller revner. Når strømpen er hærdet helt, vil man reelt have skabt et nyt lag/et nyt rør på indersiden af det gamle rør, hvorfor revner, huller og lignende er blevet lukket helt til. Denne metode er tit den mest økonomiske løsning, når man skal reparere et ledningsstræk, som er længere end 15 meter. Strømpeforing er altså en super god, effektiv og billig metode til reparation af rør.

Fordele ved at bruge strømpeforing

Der er en masse fordele ved at bruge strømpeforing, når man skal reparere et rør, og disse kan du læse om i dette afsnit. En af de store fordele ved at bruge denne teknik frem for andre metoder til at reparere rør er, at arbejdet, som skal til, er relativt hurtigt udført. I en masse tilfælde vil eksempelvis opgravning være væsentligt mere tidskrævende. Blandt fordelene ved strømpeforing er, at det ikke skaber rod, og man slipper således som kunde hos eksperter i strømpeforing for opgravninger af indkørsel og nedbrydninger. En anden fordel er, at der er mindre tidsforbrug forbundet med strømpeforing. Derudover skaber metoden gode resultater, og den er relativt billig.

Det rette udstyr til strømpeforing

Strømpeforing kan blandt andet bruges på kloakledninger, faldstammer og afløb, der er nedslidte og har revner eller huller. Med det helt rette udstyr til strømpeforing kan man sikkert, effektivt og billigt reparere og understøtte en kloak. Ovenikøbet uden man behøver at lave opgravning. En opgave, som med andre teknikker kunne tage længe at klare, kan løses væsentligt hurtigere med denne metode, fordi man sparer tid på eksempelvis opgravning og nedbrydning af vægge, gulve og så videre. Blandt det udstyr, man skal bruge til strømpeforing, er linere, kalibreringsslanger, kemi (blandt andet epoxy) og reliningudstyr.