Lamelgardiner: Praktisk og flot løsning til vinduerne

Mangler du gardiner til vinduerne? Så burde du overveje de praktiske og flotte lamelgardiner, der tilbydes af blandt andet Gardinfabrikken.

Lamelgardiner har både et elegant look, men de tilbyder også en stor grad af frihed, så du selv kan kontrollere, hvordan lamellerne skal dække for dine vinduer. Her kan du læse mere om fordelene ved at vælge denne type gardin.

Vælg en skræddersyet gardin-løsning

Lamelgardiner gør, at du let kan vælge, hvor meget lys, du vil lukke ind. Gardinet består af en række lameller i et stofmateriale, der både kan trækkes for og fra, men også kan tiltes, så du selv bestemmer mængden af lys og kig ind i boligen.

Hos Gardinfabrikken tilbyder de skræddersyede løsninger med lamelgardiner til gode priser. Du kan derfor få gardiner, der passer perfekt til dine vinduer, så du ikke skal skære dem til, før de passer.

Oveni kan du både vælge gardiner til almindelige horisontale vinduer såvel som skråvinduer, så du kan få matchende gardiner i hele huset.

Hvad er fordelene ved lamelgardiner?

Selvom det står dig helt frit for, om du foretrækker klassiske persienner eller gardiner i stof, så er der fordele ved at vælge lamelgardiner fra Gardinfabrikken.

For det første er de fremstillet i ikke-brændbare materialer, så de opfylder sikkerhedskrav. Derfor kan de bruges både i hjemmet, men også på sygehuse og institutioner hvor der er krav til brandsikkerheden.
Lamelgardiner fra Gardinfabrikken har for det andet en lang levetid. De vil ikke falme eller miste deres facon, så de kan se flotte ud år efter år.

Gardiner med lameller vil også bidrage til en god akustik, og de er nemme at vedligeholde og rengøre, når der er behov for det. Det er derfor både en praktisk, men også elegant løsning.

Vedligehold dine gardiner med løse lamelgardiner

Det kan ske, at én eller flere lameller beskadiges eller af anden grund skal udskiftes. Hvis du vælger lamelgardiner fra Gardinfabrikken, kan du købe løse lamelgardiner og på den måde let vedligeholde og reparere beskadigede gardiner – uden at skulle købe helt nye.

25 års erfaring med gardiner

Hos Gardinfabrikken har de mere end 25 års erfaring med salg og montering af gardiner. Du kan derfor få kyndig rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål, og de gør en dyd ud af at tilbyde deres kunder de helt rigtige løsninger til deres behov.

Kontakt derfor Gardinfabrikken i dag, hvis du også drømmer om flotte og praktiske lamelgardiner.