Leder du efter sikret og prisvenlig opbevaring?

Et depotrum kan være lige den løsning du har brug for, hvis du har ting der skal opbevares. Det kan eksempelvis være under en flytning, hvor du endnu ikke er klar til at rykke hele indboet, eller hvis du er igang med en mere omfattende renovering, hvor du gerne vil skabe lidt mere plads i hjemmet. Det kan selvfølgelig også være en fordel med et depotrum, hvis blot du har ting og sager som gerne må opbevares forsvarligt, men som der ikke helt er plads til i din bolig. Der findes forskellige typer af depotrum rundt omkring i hele landet og flere af dem er i form af et opvarmet opbevaringsrum, så du er helt sikker på at dine ting står tørt og sikkert.

Et depotrum er din faste ejendom under udlejningen

Når du lejer et depotrum eller opbevaringsrum, så er det dit i den periode hvor udlejningen foregår. Der er altså ingen andre der har adgang til dine ting og sager i den periode hvor du har lavet en aftale og betalt for udlejningen. Det er en forsikring der giver dig ro til at have lidt ekstra lagerplads, til de ting du ikke står og skal bruge lige nu og her. Du skal altså ikke bekymre dig om sikkerhed, for med et depotrum er tingene forseglet og sikret, på både den ene og den anden måde, så ikke du skal bekymre dig om udbudte gæster.

Der skal være lunt og tørt det hvor du opbevarer dine ting og sager

Uanset hvad du har tanke om at der skal opbevares i det depotrum som du ønsker at leje, så er det vigtigt at der er lunt og tørt. Mere eller mindre alle materialer har nemlig tendens til at samle fugt og i kulde kan der skabes skader på dine ting. Når du skal på udkig efter et depotrum er det derfor vigtigt, at du sikrer dig en tilstrækkelig lun temperatur, at der er tilstrækkeligt tæt, således at du sikrer at dine ting er i præcis samme stand når du henter dem, som da du satte dem af i depotrummet. Flere steder har du mulighed for at observere luftfugtigheden og temperaturen, inden du lejer dit depotrum. Det er altså uanset om du kun ønsker kortvarig opbevaring af dine ting og sager, eller du ønsker opbevaring over længere tid.