Mini whiteboard – Til dig der mangler struktur

Mangler du noget til at give dig et overblik over din hverdag både på kontoret, men også i hjemmet? Så gå ind og besøg whiteboardshoppen. Hos Whiteboardshoppen har de et stort udvalg af whiteboards. Whiteboardshoppen er Danmarks største online forhandler når det gælder whiteboards til kontorer, undervisning, produktions- og privatbrug. Uanset hvilket behov du søger i dit whiteboard, så har de højst sandsynligt den perfekte løsning til dig. Hos Whiteboardshoppen er det deres store udvalg at produkter der gør forskellen. De har altid mange forskellige modeller i forskellige størrelser på lager, da de gennem mange års erfaring har forstået at kunders behov til whiteboards kan variere meget. Et produkt der passer perfekt ind i hjemmet eller på kontoret er et mini whiteboard. Et mini whiteboard kan hjælpe dig med at holde styr på møder, aftaler og generelt hjælpe dig med at få et overblik over din dag.

Skab struktur med et mini whiteboard

Mangler du eller dit barn struktur i jeres hverdag? Og har i brug for at få planlagt jeres hverdag ned til mindste detalje? Så er et mini whiteboard lige noget for dig. Hos Whiteboardshoppen kan du købe et mini whiteboard som kan hjælpe dig eller din familie med at få struktur på jeres hverdag, du kan hænge boardet op på dit køleskab, din væg eller du kan sætte det på dit bord. Ikke nok med at du kan få struktur i din hverdag, så kan et mini whiteboard også hjælpe dig med at få skrevet dine planer og ideer ned og få dem ført ud i verden. Et mini whiteboard er let og transporterer rundt, da det hænger løst på din, væg, skabslåge eller hvad du nu vælger at hænge dit mini whiteboard op på. Det betyder at det ikke efterlader mærker og det er nemt at have med rundt.

God kundeservice og uforpligtende tilbud.

Hos whiteboardshoppen gør de et godt stykke arbejde, i at stille deres ekspertise til rådighed. Så hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål vedrørende deres whiteboards, så tøv ikke med at henvende jer, da de sidder klar ved telefonen. Hos whiteboardshoppen kan du altid få et uforpligtende tilbud på f.eks. et mini whiteboard eller hvad dit behov nu er. Hos whiteboardshoppen har de deres egne chauffører der både lever og monterer, det betyder at hvis du har bestilt et mini whiteboard eller andet sætter de det op, så dine kollegaer eller familie kan bruge det så hurtigt som muligt.