Moderne grisehytte – perfekt til frilands- og økogrise

Når du har frilandsgrise, er det vigtigt, at de har en god grisehytte at søge ly i, særligt når det gælder smågrise. Det handler om dyrevelfærd og i sidste ende en bedre overlevelseschance for grisene på friland.

Grisehytte til frilandsgrise

Et bud på en god og gennemtænkt grisehytte er Spøttrup Hytten, som er en moderne, danskproduceret grisehytte, designet med dyrevelfærd for øje.

Med en god hytte til dine grise kan de søge beskyttelse mod elementerne og have en rar hule at sove i. Særligt i det fri er grisene udsat for alt fra høj solskin til regn og slud, og derfor skal de også have en tryg base, hvor de kan slappe af og holde varmen.

Ekstra sikkerhed til smågrise

Spøttrup Hytten er udviklet til at give smågrisene de mest optimale forhold. Og i serien findes ligeledes specialhytter og hytter til kalve.

Grisehytten er indrettet med lys og varme, så smågrisene ligger trygt og godt i hytten, selvom det er frilandsgrise, og temperaturen udenfor kan være lav. Varmen og lyset gør desuden, at smågrisene lokkes væk fra soens varme, der nok er nødvendig for dem, men også farlig, da de små grise risikerer at blive klemt ihjel under soen.

Derudover er grisehytterne indrettet med en snoretræks-ordning, så der nemt kan sættes et skillerum op mellem smågrisene og soen, når det er nødvendigt. Når smågrisene igen skal die og have kontakt med deres mor, kan skillerummet hæves igen.

Grisehytte i dansk kvalitet

Spøttrup Hytten er udviklet af PC Maskiner i Skive. Grisehytterne giver grisene den nødvendige læ og varme og sikrer, at der er optimale foderforhold, selvom grisene går ude døgnet rundt. Hytterne er lavet i en holdbar stålkonstruktion, der betyder, at en grisehytte uden problemer kan stå på marken i 10 år eller mere.

Hos PC Maskiner forhandler de en lang række af forskellige hytter til grise og tilbehør til hytterne. Du kan både finde drægtighedshytter, farrehytter og hytter i forskellige faconer. Oveni kan du få foderautomater, transportkasser og vandtanke, så du har alt, du behøver, for at grisene kan leve under gode forhold.

Giv grisene de bedste betingelser

Uanset om du driver et professionelt landbrug med frilandsgrise eller et landbrug på hobbybasis, er det vigtigt, at forholdene for grisene er så gode som muligt. Med gennemtænkte løsninger og holdbare produkter, der er er designet til frilandsbrug, er du og dine grise godt sikret.